... ...

Demoni Sexuali

demon sexualAparitia acestor demoni sexuali in societate a avut ca scop explicarea unor evenimente nedorite , si considerate tabu, legate de viata intima , cum ar fi sarcinile nedorite, avorturile, ce in general atrageau persecutia din partea socetatii sau a proprii familii.
Astfel din cele mai stravechi timpuri, si pana in zilele noastre, au fost inventate o serie de creature mitice, ce intretineau raporturi sexuale, cu o serie de persoane, impotriva dorintei acestora din urma, avand ca si consecinta o sarcina nedorita, pierderea unui copil sau chiar grave afectiuni psihice a victimei.

Unul dintre cei mai cunoscuti demoni sexuali este Succubus. scubusAcest demon este personificat sub forma unei femei tinere si seducatoare, ce nici un barbat nu ii poate rezista. Varianta masculine a acestui demon este Incubus, acesta la fel ca si Succubus, are putere totala asupra victimei, abuzand sexual de aceasta, victima neputand reactiona in nici un fel, Incubus putand chiar sa o lase insarcinata. Cel mai probabil nasterea lui Incubus, a avut ca scop explicarea unor violuri.

lilu demon
Lilu este un alt demon sexual ce se pare ca patrunde noaptea in camera victimei, in timp ce aceasta doarme, lasand victima insarcinata pentru a-si asigura perpetuarea speciei demonice. Acest demon este varianta iudaica a lui Incubus, si s-a nascut probabil ca o explicatie a sarcinilor nedorite.

Popobawa, alt demon sexual, este o legenda urbana din Zanzibar, si apare sub forma unui liliac mare si albPopobawa demon cu un singur ochi, ce este inzestrat cu un penis de dimensiuni uriase. Acesta agreseaza sexual familii intregi, netinand cont de varsta sau sexul victimei. Aparitia in folclor a acestui demon, este una noua, daca putem spune asa, prima aparitie a acestuia a fost semnalata in 1965. Originea demonului Papobawa, se pare ca ar fi una islamica, recitarea Coranului l-ar tine la distanta, dar o explicatie mai logica ar fi aceea ca Papobawa, isi are originea in ororile sclaviei ce a fost indurate de catre populatia bastinasa.

Alp, este un alt demon sexual, de aceasta data de origine germanica, ce are infatisarea unui elf. incubus 2Acesta patrunde in camera victimei si se asaza pe pieptul acesteia in timpul somnului, paralizand-o, si  patrunde  in corpul ei, pe gura nas si vagin, sub forma unei cete fine.
Alp are puterea de a  controla astfel visele victimei. Acestea declarind la trezire ca au avut cosmaruri groasnice, si prezinta o stare aproape de lesin.

Un demon apropriat de spatiul romanesc, se regaseste in folclorul maghiar. liderc 2Este vorba de Liderc, un demon ce se spune ca ar provenii din primul ou depus de o gaina de culoare neagra. Acesta patrunde in camera victimei pe gaura cheii, luand apoi forma umana, de obicei avand infatisarea unei rude decedate a victimei, si abuzeaza sexual de aceasta in repetate nopti. Singura cale de a scapa de Liderc, este aceea de a ascunde intr-o scorbura de copac un ou provenit de la o gaina neagra, si apoi efectuarea unui ritual specific, stiut doar de batranii satului.

O varianta mai moderna a vechilor demoni sexuali, este reprezentata astazi la nivel planetar de catre extreterestrii. Acestia rapesc victima si experimenteaza sexual pe aceasta. Un astfel de caz, devenit demon sexuala extraterestrucelebru este cel al lui Antonio Villas, din Brazilia, care in anul 1957, a declarat ca a fost rapit de extraterestrii si ar fi fost fortat sa intretina relatii sexuale cu cu o alta femeie. Alte doua cazuri celebre sunt cel al unei fete tinere, ce a declarat ca in anii 70, a fost violate de 6 finte demonice, ce au aterizat cu o nava spatiala chiar in gradina acesteia, sau de cazul lui Howard Menger, ce sustine ca a intretinut relatii sexuale cu o femeie pe nume Marla, ce provenea de pe  planeta Venus si avea o varsta incredibila de 500 de ani.
Psihologii pun astfel de relatari pe seama unei tulburari psihice acute, ce da nastere la astfel de relatari stincifico-fantastice.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Close