... ...

Fotografii nud cu Eva Braun, iubita lui Hitler

Eva Braun nud

Fotodrafii nud cu posibil Eva Braun au fost facute publice de curand. Eva Braun a fost singura femeie pe care Adolf Hitler o accepta alaturi la cele mai importante evenimentele din viata sa. Cea care avea sa-i devina sotie in ultimele ore ale existentei sale a reprezentat o mare enigma pentru istorici. Chiar daca nu soca prin frumusetea sa, Eva parea total diferita de partenerul sau de viata, iar din marturisirile celor care au cunoscut perchea perfecta a celui de-al Treilea Reich, se pare ca avea o influenta pozitiva asupra lui Hitler. Mereu zambitoare si pusa pe sotii, iubita Fuhrerului dadea senzatia unei pete de culoare intr-un tablou cenusiu al carui personaj central era crudul lider de la Berlin.

Un colectionar austriac a ajuns la redactia unui cotidian din tara sa cu dout poze în care aparea o femeie goala si pe care el a prezentat-o ca fiind amanta si sotia Fuhrerului. Ziaristii au privit

eva braun nud 2 imaginile cu scepticism, mai ales ca niciuna dintre ele nu lasa sa se vada, in totalitate, chipul femeii imortalizate, motiv pentru care au inceput investigatiile. Stefan Kreuzmayr. Acesta este numele colectionarului din Salzburg, care a devenit proprietarul de drept al celor doua imagini si care a dezvaluit cum a intrat in posesia fotografiilor: „in urma cu mai multi ani, o femeie a intrat in magazinul meu si mi-a intins o cutie in care se aflau cateva fotografii. Am intrebat-o ce pot face cu ele si mi-a spus ca acolo voi gasi imagini cu Eva Braun. Pentru ca nu mi-am dat seama care sunt, mi le-a indicat. Am ramas cu gura cascata si, drept sa va spun, nu am crezut-o initial. I-am dat suma convenita si a plecat. De-atunci nu am mai vazut-o niciodata”.

Istoricii s-au impartit in două tabere. Unii sustin ca un asemenea secret nu s-ar fi putut pastra pana acum si ca femeia din imagini nu este Eva Braun, in vreme ce eva braun nud 3altii, mult mai numerosi, sunt de parere ca roscata este chiar iubita lui Hitler. Potrivit ziaristilor de la Daily Mail, un fost militar german, apropiat al cuplului Hitler-Braun ar fi spus, inainte de a muri, ca femeia din poze este Eva, iar pantoful alb dintr-o fotografie este un alt argument al celor care cred ca avem de-a face cu un pictorial nud al iubitei cancelarului german: „Fara indoiala este Eva Braun. Pe langa faptul ca trasaturile sunt aceleasi, pantofii sunt aceiasi cu cei pe care ii folosea pentru gimnastica aerobica atunci cand mergea vara la casa de vacanta din Berchtesgaden”, a spus unul dintre specialistii care au vazut fotografiile.

Sursa : bild.de

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Close