teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Black Knight, satelitul misterios ce orbiteaza Terra de 13000 de ani

black-knight-585x306Povestea satelitului misterios “Black Knight” incepe in anul 1899 cand celebrul savant Nikola Tesla receptioneaza un semnal misterios provenit de pe orbita Pamantului, cu ajutorul unui dispozitiv radio de inalta tensiune pe care acesta i-l construise in Colorado.
In anii 1920, ciudatele semnale au fost receptionate din nou de catre operatorii radio amatori, norvegieni, dar subiectul a fost dat uitarii pana in anul 1953, an la care oficial pe orbita Pamantului nu se afla nici un satelit artificial, rusii lansand primul satelit creat de mana omului abia 4 ani mai tarziu, Black Knight a fost observat de catre profesorul Lincoln La Paz de la Universitatea New Mexico, iar un

Cavalerul Negru sau Blach Night, surprins in anul 1998

Cavalerul Negru sau Blach Knight, surprins in anul 1998

an mai tarziu in 1954, apar articole in ziarele St. Louis Post Dispatch” şi “San Francisco Examiner”
care preluau declaratia unui cunoscut vanator de OZN-uri pe nume Donald Keyhoe, ce sustinea ca pe orbita Pamantului s-ar afla un obiect misterios de origine necunoscuta.
Pentru a cerceta misteriosul fenomen, Pentagonul l-a insarcinat pe Clyde Tombaugh, cel care a descoperit planeta Pluto, sa cerceteze acest subiect, dar rezultatele raportului nu au fost facute publice niciodata.
Black Knight, isi face aparitia din nou in 1960, cand Marina SUA a raportat prezenta unui obiect misterios pe o orbita ciudata la 79 grade de ecuator, avand un apogeu de 1728 km si un perigeu de numai 216 km.

In 1973, scriitorul scoțian Duncan Lunan a analizat mesajele ciudate de pe Black Knight primite de cercetătorii radio norvegieni, si a stabilit ca Black Knight ar avea o vechime de 13000 de ani. In anul 1998, un astronaut aflat pe naveta spatiala Endeavor,Regele Pakal, imagine in care conspirationistii spun ca ar manevra o nava extraterestra, posibil ckiar Blach Night reuseste sa fotografieze misteriosul satelit. Explicatiile NASA in legatura cu Black Knight au fost tot timpul contradictorii lasand astfel sa se alimenteze teoria conspiratiei cum ca Black Night ar fi un satelit de origine extraterestra ce supravegheaza rasa umana inca de la crearea acesteia, sau cum ca Black Night, a fost construit de o civilizatie umana avansata ce a trait pe Pamant inainte de potop. O alta teorie spune ca satelitul ce orbiteaza Terra ar fi chiar nava spatiala a regelui mayas Pakal, rege despre care teoria conspiratiei spune ca ar fi de origine extraterestra, un asa numit “extraterestru antic”.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close