teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Farfurie zburatoare construita de Germania Nazista

Cum au construit inginerii germani o farfurie zburatoare, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Istoria germana din timpul celui de-al doilea razboi mondial, este una obscura, despre care se prefara sa nu se prea vorbeasca.
Cum Germania Nazista, trecuse in defensiva, odata cu intrarea SUA in razboi, dupa atacul japonez de la Pearl Harbor, Adolf Hitler, ordona renumitilor sai savanti sa construiasca o super arma, care ar fi ajutat Germania sa castige razboiul.
Unele astfel de inventii, cum ar fi rachetele V2 si avioanele de vanatoare cu reactie, chiar daca au intrat prea tarziu in scena pentru a mai putea preveni infrangerea nazistilor, au vazut lumina zilei. Altele, mult mai futuristice, s-au rezumat doar la schite si planuri pe hartie.
Un astfel de proiect, este cel al construirii unei farfurii zburatoare, cu ajutorul careia, nazistii urmau sa bombardeze orasele americane, avand ca scop final castigarea razboiului.

In ultimul timp, au iesit la lumina dovezi, ce confirma acest proiect, si cum ca, oamenii de stiinta germani, nu s-ar fi rezumat doar la schite, ci ar fi si produs un astfel de prototip, pe care chiar l-ar fi testat in zbor.
Acest program s-a aflat sub comanda ofiterului SS Hans Kammler, si ar fi avut rezultate semnificative.
Mai mult chiar, conform unui raport mentionat in revista stiintifica germana PM, exista mai multi martori oculari care cred ca au vazut o farfurie zburatoare, ce purta insemnele armatei germane, Crucea de Fier, brazdand cerul Londrei in 1944.
De asemenea, americanii au tratat existenta acestor arme cu foarte mare seriozitate, se mai mentioneaza in acelasi material. Se pare ca, la momentul respectiv, publicatia New York Times a scris despre un disc zburator, publicand chiar si fotografii ale dispozitivului in timp ce zbura

Ozn german 1944, farfurie zburatoarecu viteza pe deasupra cladirilor inalte ale orasului New York.
Acest proiect de construire a unei farfurii zburatoare, a purtat numele „schema Schriever-Habermohl”, dupa inginerii Rudolf Schriever si Otto Habermohl, cooptati in constuirea navelor de liderul fortelor aeriene naziste Hermann Goering. Acestia au declarat, odata cu capturarea lor de catre americani, ca ar fi vazut in repetate randuri aceasta farfurie zburatoare, ce avea se pare un diametru de 5.5 metrii. Conform lui Joseph Andreas Epp, inginer al proiectului, 15 prototipuri au fost construite. Acesta descria cum o carlinga centrala era inconjurata de vane ajustabile rotative, care formau un cerc si faceau obiectul sa decoleze. Dupa aceea, motoare orizontale erau pornite pentru a propulsa nava.
Povestea oficiala, spune ca nazistii ar fi distrus aceste prototipuri impreuna cu schemele de constructie a lor, cand a devenit evident ca nu pot castiga razboiul, dar se pare ca neoficial el ear fi fost recuperate de armata americana care ar fi continuat proiectul in secret, in cea ce noi numim astazi Aria 51, proiect c ear fi ajutat la dezvoltarea unor tehnologii superioare, cum ar fi avionul invizibil, bomba atomica, si chiar obiecte de tip OZN.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close