teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Schelet uman descoperit pe Marte

schelet-pe-marteSchelet uman descoperit pe Marte. Recent NASA a facut publice o serie de fotografii, realizate de rover-ul Curiosity.
Printre aceste fotografii, se regaseste una cu adevarat socanta, ce da apa la moara teoriei cum ca pe planeta rosie ar fi existat in trecut o civilizatie extraterestra avansata.
Multi din amatorii teoriei conspitatiei, spun ca, in fotografia trimisa recent pe Terra de catre rover-ul de pe Marte, ar fi fost surprins un schelet, ce pare a avea caracteristici umanoide.
In fotografie se pot distinge, cutia toracica, membrele, picioarele, dar si craniul, a ceea ce pare a fi un schelet uman.
Imaginile sunt cu adevarat incredibile si multi acuza NASA ca ar fi ascuns dovezile cu privire la existenta extraterestrilor.
Fotografia a nascut o vie disputa, in conditiile in care oficialii NASA, spun ca ar fi vorba de o simpla formatiune de roca. Acestia sunt contrazisi de o serie de oameni de stiinta, precum profesorul, Jon Branderburg, de la Universitatea din California, ce sustine ca in urma cu sute de mii de ani, Marte a fost o planeta similara cu Terra, plina de viata, avand o atmosfera bogata in oxigen, ce putea sustine aparitia si dezvoltarea vietii chiar inteligente.
Se pare ca inca o data NASA vrea sa ne ascunda adevarul cu privire la viata de pe planeta Marte, sau , aceasta negare a fotografiilor  „scurse” in presa este doar o strategie de pregatire a populatiei, in vederea dezvaluirii existentei vietii inteligente pe alte planete.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close