teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Aparitia misterioasa a unei fetite, in fotografii vechi de mai bine de un secol

aparitie misterioasa in fotografii vechi de mai bine de un secolAparitia misterioasa a unei fetite, in fotografii vechi de mai bine de un secol.

Un mare mister s-a abatut asupra orasului Krasnoyarsk, din Rusia, odata cu descoperirea unor serii de fotografii realizate in urma cu mai bine de un secol, in cadrul carora a fost reperata o misterioasa fetita. Spre uimirea istoricilor, nimeni nu a observat pana de curand amanuntul ciudat prezent in cel putin 20 de imagini din Krasnoyarsk: o fetita de 8-10 ani, imbracata mai mult sau mai putin la fel, dar cu aceeasi figura enigmatica, fara zambet, in diferite colturi ale orasului.
Unele fotografii au fost transformate intre timp in vederi care imortalizeaza orasul. fetita din fotografiile din rusiaAltele au ramas in arhivele muzeului. Nimeni nu observase insa, pana de curand, amanuntul.
Cand istoricii au scos in evdidenta amanuntul, in oras a pornit o adevarata vanatoare pentru identificarea fetitei misterioase. Cine sa fi fost cea din pozele care au 110 ani vechime?

Intr-o poza, fetita sta pe un acoperis si are in spate podul de cale ferata deschis in 1899. In alta, sta alaturi de niste copii. De multe ori, ea nu este in centrul imaginii, sta deoparte si e usor sa fie trecuta cu privirea.
Specialistii au scanat vechile fotografii si au imbunatatit rezolutia imaginilor pentru a observa mai bine silueta. Se poate vedea ca fetita are o cinditie relativ buna -este fetita din fotografii vechi de un secol din Rusiaimbracata mai bine decat majoritatea oamenilor surprinsi in poza.
Dar dincolo de asta, putine se pot spune despre ea. Unul dintre istorici a exprimat teoria potrivit careia fetita ar fi fiica sau o nepoata a fotografului care a facut cele mai multe poze.
Planul este ca prin lansarea fotografiilor, sub numele „Fetita fantoma”, sa se gaseasca macar o persoana care sa poata dezvalui mai mult despre identitatea misterioasei copile.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close