teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Nostradamus: Un mare razboi in Europa va fi cand „Camila” va bea apa din Dunare

Nostradamus a profetit in faimoasele asle catrene, un mare razboi ce va avea loc in inima Europei, posibil fiind vorba de al treilea razboi mondial. Foarte multi profeti au prevestit al treilea razboi mondial si l-au descris ca fiind mai sangeros decât orice alt razboi anterior. Au existat voci care l-au asemanat chiar si cu Apocalipsa, pentru ca dupa detonarea mai multor bombe atomice, viata pe Terra ar fi imposibila. Pana in prezent, omenirea nu a fost vizibil in pragul unei conflagratii, cu toate ca diverse razboaie mai mici au fost duse prin diverse locuri de pe glob. O profetie interesanta despre momentul si desfasurarea a ceea ce va insemna posibil un al treilea razboi mondial le-a oferit Nostradamus intr-unul din faimoasele sale catrene.

In Dunare si Rhin va veni sa bea,
Camila cea mare, si nu e pocainta
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei
Si in apropiere de Alpi, Cocosul ii va ruina.

Acest catren se refera ca al treilea razboi mondial va incepe in clipa in care camila va bea apa din Dunare si Rhin. Bineinteles ca pe continentul European nu exista camile decat la gradina zoologica, dar Nostradamus si-a scris versurile mult mai codificat decat isi imagineaza foarte multi. Din punctul de vedere al cercetătorilor, Camila, este asemuita cu o coalitie formata din statele arabe si care va invada Europa tocmai pana la Dunare si Rhin. Acest scenariu este departe de a se produce in urmatorii 20 de ani si interpretarea specialistilor este de-a dreptul eronata. Din alta perspectiva, Camila poate sa fie populatia araba care traieste in întreaga Europa, venita in marele val migrationist din tarile arabe, al carei traseu a urmat in special fluviul Dunarea, si stabilindu-se  cu precadere in Franta si Germania. Potrivit acestei teorii, arabii ca si ceilalti locuitori ai tarilor prin care trece Dunarea, beau apa din Dunare, fapt pentru care primul vers al catrenului lui Nostradamus se regaseste in realitate.

Razboiul va fi atat de puternic incat Europa va tremura din toate incheieturile, dar in cele din urma, aceasta armata sangeroasa, care a devastat Austria si Germania, va fi invinsa in Muntii Alpi de catre cocosul galic. Astfel, aflam ca pe langa tarile prin care trece Dunarea, si Franta va fi implicata in al treilea razboi mondial.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close