teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Bizarul artefact descoperit pe Luna

artefact luna omul de pe lunaBizarul artefact descoperit pe Luna. Amatorii teoriei conspiratiei, conform carora pe Luna sau alte planete s-ar afla forme de viata inteligente, au descoperit o bizara structura pe suprafata astrului noptii, ce pare a fi o fiinta bipeda, asemanatoare omului. Ciudata silueta a fost descoperita cu ajutorul programului Google Moon, si poate fi vazuta si astazi la coordonatele 27°34’26.35″N 19°36’4.75″W. Botezata “Omul de pe Luna”, imaginea, a creat o isterie generala in cadrul amatorilor de conspiratii, devenind virala pe internet.

In imagine este prezentata o structura ce seamana perfect cu un om, si pare ca acesta paseste pe suprafata Lunii, lasand chiar si o umbra in spatele ei, umbra ce se potriveste perfect cu directia din care bate soarele, si cu celelalte umbre din imagine, ce denota ca structura chiar exista pe suprafata Lunii.
Asaltata de intrebari, NASA raspuns prin vocea lui Noah Petro, ca imaginea a fost imortalizata de misiunea Apollo 15 in anul 1971, si ca sonda ce orbiteaza in present satelitul natural al Pamantului, Lunar Reconnaissance Orbiter, un a surprins la coordonatele respective vre-o formatiune ce poate produce o astfel de umbra.

Specialistul NASA, crede ca poate fi vorba de un fir de praf aflat pe negativul filmului din 1971, si ca popularitatea de care se bucura acesata imagine, se datoreaza unui fenomen numit Pareidolia: creierul uman are tendinţa de a vedea figuri sau lucruri familiare în orice obiect în realitate banal.

The Shard

Totusi, adeptii teoriei conspiratiei nu au fost multumiti si considera ca NASA, doreste ascunderea adevarului, blurand imaginile compromitatoare, si negand ca pe Luna s-ar afla aceasta structura, despre care se crede ca ar fi o statuie antica, ridicata de o civilizatie extraterestra, demult disparuta.

O astfel de imagine a fost fotografiata si in anul 1967, si poarta denumirea „The Shard”, structura ce are o inaltime incredibila de peste 1 km, despre care se crede ca ar fi una si aceasi structura cu „omul de pe Luna”, o astfel de structura nu poate avea origini naturale.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close