teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Document secret FBI: Adolf Hitler a supravietuit celui de-al Doilea Razboi Mondial

Recent FBI a declasificat un document ce dovedeste ca  administratia americana stia ca Adolf Hitler supravietuise celui de-al Doilea Razboi Mondial si a trait bine merci, la poalele Muntilor Anzi, mult dupa terminarea celui mai mare conflict armat din istoria omenirii. Potrivit statisticilor oficiale, Hitler s-ar fi sinucis in buncarul sau din Berlin, la data de 30 aprilie 1945. Trupul lui neinsufletit a fost ulterior descoperit si identificat de trupele sovietice, inainte ca acesta sa fie dus pe furis la Moscova, pentru expertize medico-legale amanuntite. Este oare posibil ca rusii sa fi mintit in tot acest timp, rescriind altfel istoria?  Nimeni nu credea aceasta ipoteza fantezista pana cand au fost eliberate documentele FBI. Conform acestora, se pare ca cel mai antipatic om a scapat din Germania si a dus un trai linistit intr-o localitate rurala din Argentina.

Recentele documente declasificate incep sa releve faptul ca nu doar sinuciderea lui Hitler si a Evei Braun au fost falsificate, ci si faptul ca respectivul cuplu ar fi fost ajutat de insusi directorul Biroului de Servicii Strategice american (OSS), Allen Dulles. Intr-unul din documentele FBI, este exprimat faptul ca spionii americani ar fi fost pusi la curent cu parcursul unui submarin misterios, care ar fi debarcat in Argentina ofiteri nazisti de rang inalt.
Ceea ce este si mai surprinzator, FBI stia de la bun inceput locul si destinatia ulterioara a acestora.

Intr-o scrisoare datata august 1945 si trimisa din Los Angeles catre FBI, un informator neidentificat spune ca este de acord sa „toarne” in schimbul obtinerii azilului politic. Ceea ce spunea el agentilor FBI era naucitor!

Nu numai ca acest anonim stia ca Hitler este in Argentina, el a si fost printre cele patru persoane care au facut parte din comitetul de primire a submarinului german si a pasagerilor speciali de la bord.
Din relatarile acestuia, ar fi fost vorba de doua submarine germane care au acostat pe malurile argentiniene, iar Hitler si Eva Braun erau la bordul celui de-al doilea sosit. Guvernul argentinian de atunci l-a primit cu bratele deschise pe liderul nazist si l-a ascuns cu cu subtilitate.
Informatorul a oferit detalii despre operatiunea de transport spre satul de la poalele Muntilor Anzi si a furnizat date noi privind aspectul fizic al fostului dictator german.

Din motive evidente, identitatea informatorului nu a fost niciodata inscrisa in vreun act oficial al FBI si se pare ca toate datele precizate de acesta erau destul de credibile. Chiar si cu descrierea fizica completa a lui Hitler si directiile precise ale ascunzatorii acestuia, FBI si CIA au decis sa nu urmeze aceste indicii.
Agentii americani nu au vrut sa investigheze aceste informatii, care fusesera deja confirmate de mai multi martori oculari. Pe langa documentele FBI, care detaliaza depozitia unui martor referitoare la ascunzatoarea lui Hitler din Argentina, au aparut noi informatii care sustin ca Hitler nu a murit in buncarul sau din Berlin.

In 1945, atasatul militar al Marinei americane de la Buenos Aires, a informat Washingtonul ca exista o mare probabilitate ca Hitler si Eva Braun sa fi sosit recent in Argentina.
Acest mesaj coincide cu prezenta submarinului U-530 pe coasta argentiniana. Alte detalii vin din regiunea Anzilor, acolo unde se construia de zor o vila in stil bavarez. Dovezi ulterioare au fost date de arhitectul Alejandro Bustillo, cel care a scris despre proiectul sau si constructia noii case a lui Hitler, lucrari finantate de catre „emigranti germani extrem de bogati”.

Probabil cea mai puternica dovada, care sustine ca Hitler a supravietuit dupa prabusirea Germaniei naziste, se află ascunsa in Rusia. Cu ocuparea sovietica a Germaniei, ramasitele umane ale lui Hitler ar fi fost repede colectate si trimise imediat la Moscova, unde au fost ascunse pentru a nu mai fi vazute niciodata, de nimeni. Asta pana in 2009, cand unui arheolog din Connecticut, Nicholas Bellatoni, i s-a permis sa colecteze mostre ADN din fragmentele umane gasite atunci.

Ce a descoperit el atunci a starnit reactii in cercul restrans al spionajului, dar si in comunitatea eruditilor in istorie.
Nu numai ca ADN-ul nu se potriveste cu orice alte date ale lui materialului genetic, care se presupune ca ar fi apratinut lui Hitler, dar nici macar nu se potriveste cu ADN-ul familiei Evei Braun.
Intrebarea fireasca se rostogoleste ca un bulgare de zapada:
Ce au gasit sovieticii in buncar si unde este Hitler?

Cu toate noile informatii aduse la lumina, este foarte posibil ca Hitler sa fi scapat din Germania. Ba mai mult, el ar fi beneficiat de ajutorul si conlucrarea unor servicii de spionaj internationale.
Documentele FBI scot in evidenta faptul ca americanii stiau de prezenta lui Hitler in America de Sud si au ajutat la musamalizarea acestei realitsti.

sursa A3

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close