teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Mormantul lui Suleyman Magnificul in Ungaria ?!

Suleyman Magnificul Mormantul lui Suleyman in Europa. Am citit de curand ca , un anume istoric maghiar , pe nume Pap Norbert, de la Universitatea din Pecs, sustine ca a gasit mormantul sultanului Suleyman Magnificul , in apropiere de Szigetvar, localitate din sudul Ungariei.
Defapt ar fi vorba de ramasitele mormantului in care ar fi fost ingropate inima si organele sultanului , pentru ca dupa cum bine stim , corul acestuia se afla inmormantat la Instambul. Suleyman a murit la varsta de 71 de ani , in septembrie 1566 , in timp ce conducea o expeditie militara in Ungaria , iar moartea acestuia a fost ascunsa armatei sale de catre Marele sau Vizir timp de 48 de zile , pentru a nu strica moralul acseteia, pana la sositea pe front a mostenitorului lui Suleyman, Selim.

Potrivit lui Pap Norbert , mormantul, a fost descoperit in 2013 in zona fostei localitati turcesti Turbek, Suleyman pe frontdin Ungaria , distrusa in secolul XVIII ,si ar fi fost ridicat chiar peste locul in care in 1566 s-ar fi aflat cortul sultanului, cort in care acesta si-ar fi dat si ultima suflare. Potrivit traditiei otomane , sultanul era si calif, adica reprezentantul lui Alah pe pamant, si conducator al tuturor musulmanilor. Ramane de vazut ce implicatii va avea aceasta descoperire din inima Europei in conjunctura actuala a valului migrator, si a dorintei Statului Islamic de a reface gloria Imperiului Otoman.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close