teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Neanderthalii au fost vanati cu arme de foc

Neanderthalii au fost vanati cu arme de foc? o intrebare cel putin ciudata la prima vedere. Dar exista o latura a arheologiei care este interzisa publicului larg? La prima vedere aceasta intrebare pare lipsita de orice sens si majoritatea celor pasionati de aceasta stiinta ar spune ca istoria este o carte deschisa tuturor mintilor curioase. In esenta, insa, lucrurile nu stau chiar asa pentru ca exista numeroase marturii care dovedesc ca istoria si arheologia ascund adevarul despre originea omului. Pornind de la aceasta teorie curajoasa, am ales sa prezentam doar doua dintre numeroasele exemple care au menirea sa dovedeasca intunericul in care traim. Acest intuneric este creat precum un nor protector, care nu da voie mintii umane sa vada adevarul. Cercetatorii din Moscova au descoperit fosilele unui bizon care a trait in Siberia in urma cu peste 30.000 de ani.

Cel mai interesant aspect este ca scheletul acestuia prezinta o incizie perfect rotunda ca si cum un proiectil de dimensiuni mici a fost lansat cu o viteză extrem de neanderthalii vanati cu arme de foc , bizon impuscat acum 30000 animare spre el. In urma studiilor de laborator, oamenii de stiinta rusi au ajuns la concluzia cs incizia a fost cauzata de un glont. Dar cum este posibil ca oamenii care au trait in urma cu 30.000 de ani in Siberia sa fi detinut arme moderne? Nu se poate raspunde la aceasta intrebare, dar este cert ca in acea vreme a existat o civilizatie extrem de avansata pe Terra, care vana bizoni cu ajutorul armamentului pe care il detinem si noi in timpurile moderne. Ce s-a intamplat cu aceasta civilizatie si de ce nu s-au descoperit urme ale existentei sale? Probabil ca si in aceasta privinta adevarul a fost fie manipulat sau chiar ascuns.

In 1921, British Museum a primit un craniu ciudat. A fost descoperit intr-o mina de zinc din Zambia. Minerii au sapat o galerie si dintr-o data au dat peste mai multe oseminte. Acestea au fost colectate si trimise unui laborator de specialitate pentru a fi analizate.

neanderthalii vanati cu arme de foc 3Initial, craniul a fost catalogat drept Homo heidelbergensis. Cei mai multi dintre specialisti sustinand ca nu a apartinut unui hominid din cauza dimensiunii sale. Odata cu evolutia tehnologiei, adevarul a iesit la iveala si s-a stabilit ca este vorba despre Omul de Rhodesia, o linie a omului de Neaderthal din Africa. Studiile au aratat doua lucruri interesante. In primul rand ca omul in cauza a trait cu cateva sute de mii de ani  in urma si ca ar fi murit prin impuscare. Craniul prezinta o gaura perfect rotunda pe care un glonte a realizat-o atunci cand s-a produs impactul cu osul.

Si de aceasta data, ca si in cazul bizonului siberian, nu putem sa ne intrebam ce fel de civilizatie a putut sa traiasca pe Terra in urma cu cateva milioane de ani, sau poate este vorba de calatori in timp veniti din viitor pentru partide de vanatoare in preistorie?

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close