teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Salvarea care fura copii

ambulanta neagra care fura copii pentru organeSalvarea neagra. Cati nu a-ti auzit despre legenda urbana a ambulantei , mai pe popular a salvarii, care fura copii pentru a le preleva organele.
Multa lume a auzit povestea si jura ca au si vazut-o , se spune ca ar fi vorba despre o retea formata din medici care preleveaza organe la comanda pentru copii bolnavi ai unor elite. Din relatarile oamenilor modul de operare ar fi simplu : sunt abordati copii nesupravegheati ,in deosebi in zonele rurale, si ademeniti in interiorul unei salvari ,iara apoi sunt descoperiti morti pe campuri fara organe si cu o punga de bani in cavitatea abdominala ca si o recompense daca putem spune asa pentru organele prelevate.
In anul 2011 aceasta legenda ajunsese la nivelul unei isterii nationale, salvarile erau atacate cu pietre, intr-un reportaj al Stirilor Pro Tv aflam ca angajatii de la ambulanta Bucuresti preiau cu teama orice apel cu pacienti copii, si ca 8 echipaje au fost atacate de parinti furiosi sau de vecini speriati ca bolnavii ar putea fi rapiti.

Sa va spun si eu o povestioara traita de mine pe acest subiect: Era in vara lui 2011 iar interesul de serviciu ma purtat in zona localitatii Marsani din judetul Dolj, se raspandise un zvon ca prin zona ar umbla o salvare neagra care ar incerca sa rapeasca copii, si chiar ar fi reusit acest lucru cu o fetita al carei cadavru ar fi fost descoperit in padurea Bratovoiesti , lipsit de organe si cu o punga de bani si un bilet , cum ca banii ar fi pentru inmormantare. Din curiozitate m-am interesat in Marsani daca stie cineva despre acest caz , unii nu stiau nimic, unii “auzisara si ei ceva”.La vre-o doua trei zile, intr-o dimineata , vad o coloana de masini de jandarmi si politie , vreo 6-7 masini, cu girofarurile pornite si in mare viteza indreptandu-se spre Marsani, un eveniment pentru acea zona. Seara am auzit de la cineva din sat ca jandarmii ar fi urmarit salvarea neagra si ca i-ar fi prins in Daneti , o comuna vecina.
Nu stiu cat o fi de adevarata aceasta legenda urbana a salvarii care fura copii dar oficial se neaga ca ar exista asa ceva, cica pentru a nu se starni panica, sau cum spune o alta teorie ca aceasta practica ar fi ingaduita de undeva de sus, ma rog dar fum fara foc nu iese.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close