teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Artefact Maya ce sta marturie interventiei extraterestre

Un artefact bizar, care au apartinut civilizatiei Mayase, au fost facut public decurand. Conform ufologilor, acest artefact este dovada vie ca civilizatia mayasa a colaborat, intr-un fel sau altul, cu o specie extraterestra. La inceputul anului 2013, guvernul Mexican a prezentat opiniei publice un set de tablite pe care sunt desenate OZN-uri sau creaturi extraterestre. Aceste artefacte au apartinut civilizatiei mayase si au fost tinute la secret de guvernul Mexican timp de 80 de ani, pentru ca omenirea nu era pregătita sa afle adevarul. Pana la aparitia acestor artefacte, au existat numerosi specialisti, printre care si scriitorul american Zecharia Sitchin, care au sustinut ca civilizatia mayasa a facut contactul cu extraterestrii. Aceasta teorie a starnit numeroase controverse, dar pentru ca nu existau dovezi clare a fost greu de digerat. Odata cu aparitia artefactelor lucrurile au devenit clare si astfel teoria tinde sa prinda contur.

Cel mai interesant desen este cel care in mijloc este o planeta, inconjurata de un inel. Aceasta este Terra si atmosfera sa. Spre sud se poate vedea Luna, care nu are atmosfera. In cele patru puncte cardinale, se observa patru nave extraterestre sau OZN-uri. In partea de est este desenata o cometa, care se indreapta spre Terra. In spatele ei, un OZN o urmareste, iar în fata sa, un altul, invaluit într-un scut imens, pare ca se indreapta spre ea pentru a-i devia cursul. La aparatul de zbor extraterestru din partea de sus, se poate vedea un detaliu impresionant. Este prezentata o fiinta extraterestra, care pare sa controleze nava cu puterea mintii. Această fiinta extraterestra ori este in transa, ori pare adormita.

Acest artefact este unul sugestiv, care confirma faptul ca in trecut, oamenii realizasera contactul cu o specie extraterestra, care le-a oferi o mana de ajutor in dezvoltarea lor. Intrebarea firească este: Unde au disparut acesti extraterestrii si din ce cauza in prezent prefera sa pastreze anonimatul, daca in trecut ne-au ajutat stramosii?

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close