teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Top constructii cu origine posibil extraterestra

Numeroase constructii antice de pe suprafata Pamantului ascund in continuare niste mistere greu de elucidat, privind constructia lor, dar si anumite detalii astronomice uimitoare pentru acele vremuri. Dintre acestea enumeram Marea Piramida de la Gizeh, monumentele de la Teotihuacan sau desenele de la Nazca. Potrivit mai multor arheologi si oameni de stiinta, Pamantul a fost vizitat in trecut, de catre extraterestri, care aveau cunostinte superioare oamenilor si care au schimbat cursul istoriei umane, sustine Listverse. Exista multe intrebari, teorii si cercetari cu privire la acest subiect. Multi oameni sunt curiosi sa dezlege aceste mistere. Va prezentam mai jos o lista a unor mistere pamantesti, care se presupune ca au avut o contributie extraterestra.

1. Desenele de la Nazca Mai multe desene vechi au fost trasate pe platoul inalt din desertul Nazca din Peru si se intind pe mai mult de 80 de kilometri, uimind arheologii de zeci de ani. Acestea cuprind linii simple, forme geometrice, desene ale unor animale, pasari si oameni, iar unele au un diametru de 180 de metri. Uriasele desene pot fi vizualizate doar din aer si nu exista nicio dovada ca oamenii din Nazca ar fi inventat aparate de zbor.

2. Piramidele de la Gizeh Vechi teorii sustin ca vizitatori de pe alte planete au ajutat oamenii sa construiasca minuni arhitecturale, precum Marea Piramida de la Gizeh din Egipt. Nu numai ca aceasta este o realizare incredibila, pentru acele vremuri, dar cum a fost construita exact la intersectia unei paralele cu un meridian al Pamantului? Cum a fost posibil? Oare constructorii stiau dimensiunile Pamantului si faptul ca acesta este rotund?

3. Teotihuacan Teoreticienii au subliniat faptul ca unele monumente antice demonstreaza o cunoastere aprofundata a cunostintelor astronomice, care depaseau cultura din acea vreme. Piramida Soarelui, Teotihuacan din Mexic, se afla in centrul unui complex de piramide, fiecare dintre ele aliniate cu o planeta din sistemul solar.

4. Sarcofagul lui Pacal In sudul Mexicului, Pacal cel Mare a domnit in orasul mayas Palenque, in secolul al VII-lea. El a fost ingropat in interiorul unei piramide numite Tempul cu inscriptii. Capacul sculptat al sarcofagului sau a devenit o lucrare clasica de arta a civilizatiei mayase.

5. Puma Punku Puma Punku este o zona muntoasa din Bolivia, unde se gasesc niste ruine de piatra formate din blocuri uriase de roca, sculptate. Asemenea monumente executate cu atata precizie, ar fi fost aproape imposibil de realizat fara instrumente si tehnologii avansate, acum mai mult de 1.000 de ani. S-a emis ipoteza ca extraterestrii au creat acest sit. Pietrele de la Puma Punku sunt formate din granit si diorit si sunt extrem de grele. Una dintre ele cantareste 800 de tone!.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close