teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Top locuri bantuite Romania

top locuri bantuite RomaniaIn Romania exista atat de multe locuri bantuite, stranii si misterioase, incat nu stiu daca poare fi realizat un top obiectiv, al locurilor bantuite din tara noastra. Totusi am sa incerc sa va povestesc despre 7 locuri, considerate negre pe harta Romaniei, locuri ce atrag moartea, si conform legendei locale, specifice fiecaruia in parte ar fi bantuite, de sufletele celor care au murit in conditii suspecte, sau chinuri groaznice, in urma unei drame, si inca nu isi gasesc odihna si pacea sufleteasca.

Va propun Top 7 locuri bantuite din Romania:

7.Lacul Morii, Bucuresti. Inainte de crearea lacului in timpul regimului comunist, lacul moriiaici se afla o biserica si un cimintir. Cu putin timp ca zona sa fie inundata, o parte din morti au fost mutati in alte cimintire bucurestene, dar marea majoritate a mortilor se gasesc si astazi pe fundul lacului. Lacul Morii si-a capatat notorietatea ca loc bantuit prin faptul ca aici au loc un numar mare de sinucideri si inecuri. Marturie stau crucile ce exista pe malul apei, ce aduc aminte de numeroasele vieti ce si-au gasit sfarsitul in apele lacului. Se mai spune ca blestemul mortilor ce se afla inca pe fundul apei, contribuie si la numarul mare de accidente ce au loc pe podul Ciurel.

6.Dealul Lunganilor. Aceasta zona a dealului Lunganilor se afla intre Pascani si Iasi,dealul lunganilor si este una dintre cele mai negre locuri de pe harta Romaniei. Aici au murit in suferinta mii de oameni in timpul celor doua razboaie mondiale. Daca in primul razboi mondial aici au fost ingropati la comun mii de soldati ucisi de tifos, in al doilea razboi mondial, fix pe Dealul Lunganilor a avut loc o batalie crancena, soldata cu numeroase victime. Se spune ca siluetele soldatilor inca mai sunt zarite in noptile cu luna plina, iar strigatele si vaietele acestora tulbura linistea localnicilor.

5.Troita Miresei, este un monument funerar, de langa Gaiesti, ce aminteste de otroita miresei Margareta, Gaesti tragedie intamplata in 1936. Este vorba de tragedia Margaretei Stefanescu, ce pe 24 septembrie 1936, chiar in ziua nuntii sale, si-a pierdut viata intr-un tragic accident de circulatie. Se pare ca Margareta inca nu si-a gasit linistea si continua sa bantuie monumental ridicat de parintii ei chiar la locul fatidicului accident. Exista multi martori ce spun ca au vazut o mireasa plangand langa troita. O alta marturie ca acest loc este unul fatidic, il reprezinta si numarul mare de accidente rutiere ce au loc chiar in acelas loc cu accidental rutier din 1936 in care si0a pierdut viata Margareta.

4.Manastirea Chiajna. Istoria manastiri Chiajna este una zbuciumata si plina de tragism. A fost construita in timpul domniei lui Alexandru Ipsilanti, dar nu a fost sfintita niciodata,  fiind abandonata in timpul unei epidemii de ciuma. In aceasta manastire nu a slujit niciodata vre-un preot.Mănăstirea_Chiajna_-_Giulești_
Legenda spune ca locul ales pentru constructia manastirii este unul rau, deoarece aici au avut loc o serie de crime, si violuri savarsite de turcii, in timpul numeroaselr invazii ale acestora, asupra orasului  Bucurestului. Localnicii sustin ca in zona manastirii apar umbre stranii, iar in incinta bisericii se poate vedea lumina unei lumanare aprinsa in unele nopti. Alti martori spun ca pot fi auzite batai de clopot, cu toate ca in incinta manastirii nu mai exista asa ceva de foarte mult timp. Ca o dovada in plus ca acest loc atrage moartea, stau marturie si doua crime ce au avut loc in anii 1967 si 2006, chiar in incinta manastirii.

3.Hotel Cismigiu. Situat in cenrul Bucurestiului, hotelul a fost martorul unei hotel cismigiu Bucurestitragedii petrecute in anii 90. O studenta din Republica Moldova, a cazut in casa liftului, dar nu a murit pe loc, agonizand ore intregi, timp in care strigatele ei au fost auzite. Din pacate, pana cand ea sa fie salvata, din cauza ranilor suferite, aceasta a murit.
Se pare ca tanara studenta, nu si-a gasit linistea, si uneori tipetele acesteia inca se mai aud pe holurile hotelului, inspaimantand pe cei ce sunt cazati aici. Exista totusi amatori de senzational ce vin din lumea intreaga, fiind atrasi de povestea fantomei, si cer special sa fie cazati in acest hotel in speranta de a intalni enigmatica entitate ce bantuie hotelul.

2.Padurea Radovan. Situata pe drumul ce face legatura intre Craiova si Calafat, padurea padurea RadovanRadovan, cat si lacul Fantanele din apropiere, sunt asociate cu moartea unui numar mare de tineri, fie in accidente de masina, fie inecati in apele lacului. Se spune ca vinovata de acest numar mare de decese, ar fi o mireasa, ce s-ar fi sinucis in anii 40, chiar in ziua nuntii, dupa unele surse spanzurandu-se, dupa altele aruncandu-se intr-o fantana, in urma primirii vestii ca alesul ei a fost gasit mort. Frumoasa Mireasa ademeneste si azi tinerii ce se aventureaza noaptea in padure si ii omoara, fie in accidente de masina fie ii  ineca in lac. Citeste si Legenda miresei din padurea Radovan .

1.Padurea Hoia-Baciu. Este in mod sigur cel mai straniu loc di Romania, ascunzand o serie de mistere ce inca nu au o explicatie logica.Padurea Hoia-Baciu
Situata in judetul Cluj, padurea este cunoscuta mai ales pentru pentru aparitiile OZN, si entitatile ce apar pe pelicula fotografica in urma developarii fotografiilor realizate in padure.
Unii oameni spun ca prezinta stari de rau si lesin cand intra in padure, pana si copacii cresc ciudat, prezentand noduri si avand forme ale tulpinei ciudate.
Se pare ca Padurea Hoia-Baciu, nu este un loc bantuit in adevaratul sens al cuvantului, ci ar fi un portal spre o alta lume.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close