teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Colonel STS, focul de la Colectiv a fost pus

COLECTIV1-150x150Potrivit portalului stiripesurse.ro, un colonel STS afirma ca focul de la Colectiv a fost pus intentionat.
Este vorba de Stefan Enache, colonel in cadrul Serviciul de Telecomunicaţii Speciale si consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului, care a fost trimis in judecata, pe 29 decembrie 2015, in stare de arest preventiv, pentru savasrea infractunii de trafic de influenta. Ofiţerul STS a fost înregistrat in timpul unei discuţii in care lasa sa se inteleaga ca detine informaţii despre persoane care ar fi organizat provocarea incendiului de la clubul Colectiv, incendiu soldat cu 63 de morţi. Fiind vorba de un ofiţer al unui serviciu secret, implicaţiile acestor stenograme sunt uriaşe.
PASAJUL DIN INTERCEPTARILE DE LA DOSAR UNDE FOSTUL COLONELUL STS SPUNE CA LA CLUBUL #COLECTIV S-AR FI PUS FOC:
Investigator sub acoperire: Ne intalnim undeva la un restaurant, la ceva?
Stefan Enache: Vii p-aici, treci p-aici, ca eu sunt pana seara tarziu, ca sunt cu bugetul, ca pana termin cu bugetul, m-au capiat.
Investigator sub acoperire: Da?

stefan Enache: Acum e la CSAT plecat. I-am făcut toate mapele. Am tras o mapa uite aaa, toata mapa.
Politician PSD: Mama vor să vina astia sa faca revolutie…
Stefan Enache: Pai sa vina, ca eu sunt din 91 aicea, si m-am saturat, sa-i vezi ca fac ce fac si tot o laie merge.
Politician PSD: Daca nu ne-nţelegem…guvernam pentru romani, guvernam pentru straini, baga-mi-as …
Stefan Enache: Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la…poţi sa spui…Eu stiu ce a fost acolo la…cand au dat aia foc. Eu le-am spus „d-acolo nu scapa nimeni!” Pai acolo a fost dat de aia si cand a ajuns flacara a facut prapad acolo. Pai dacă am doctor, bun prieten, care e la Spitalul 9.un-colonel-sts-a-spus-ca-incendiul-din-clubul-colectiv-ar-fi-fost-provocat-de-o-mana-criminala-465x390
Politician PSD: Zici ca a fost provocare?
Stefan Enache: Provocare…
Politician PSD: Provocare, a?
Stefan Enache: Se stia, ma! Stia seful din Minister…si Oprea… Pai daca si-au dat sms-uri „nu vii in seara asta in club!”, unii… si eu am prieteni care au fost…specializaţi pe explozibil si arme de distrugere in masa. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mama si tata. Deci americanii au mama, ii spun bombe mama, rusii tata si israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Pai daca i-a făcut ca la rotisor…
Politician PSD: I-a stropit, i-a…?
Stefan Enache: Ce vorbesti…si gazul ala dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul in care a coborat, oxigen.
Investigator sub acoperire: Mergem să vedem şi blocul ala?
Stefan Enache: Da, putem sa mergem.
Tot legat de incendiul de la Colectiv, fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca el este preocupat de ‘intarzierea’ expertizei care se face de expertii Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protecție Antiexploziva de la Petrosani. „Ceva nu se leagă”, a repetat Traian Băsescu.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close