teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Dovezi ce atesta existenta calatorilor din viitor

titanic 1912 viitor, titan, robertsonCalatoria in timp, fie ea in trecut sau in viitor,  a fost visul umanitatii de foarte multa vreme. Multe persoane cu capacitati mediumince sustin ca au realizat calatorii in timp. De exemplu, o tanara englezoaica pe nume Beaumont a uimit lumea stiintifica prin descrierile pe care le-a facut referitor la viata vechilor egipteni. Ea a prezentat cutumele si viata care se desfasura la curtilor marilor faraoni, sustinand ca a facut o calatorie in timp, datorita capacitatilor cu care este inzestrata. titan morgan robertsonCalatorii in timp, au facut si persoane obisnuite. Englezul Schiel a publicat in anul 1893 un articol despre un razboi care urma sa cuprinda toata Europa. El a descris cu lux de amanunt cel de al Doilea Razboi Mondial.Contemporanii sai au considerat articolul ca fiind o fictiune. Din fericire, articolul a fost descoperit dupa razboi, iar descrierile de pe campul de lupta erau extrem de precise.  Morgan Robertson, scriitor american, a scris un roman cu 14 ani inainte de a se produce catastrofa Titanicului. Actiunea romanului este similara cu ceea ce avea sa se intample, 14 ani mai tarziu.

In anul 1939, un american din statul Indiana a fost arestat pentru ca a scris pe trotuarul din piata centrala, „amintiti-va, de Pearl Harbour”. Atacul japonez asupra bazei americane avea sa se produca doi ani mai tarziu. In anul 1946, inginerul Emile Drouet a inceput un proiect care viza construirea unei masini cu care sa se poata calatorii in timp. Din lipsa de bani, proiectul a fost abandonat. In anul 2006, serviciile secrete au recuperat notele si schitele lui Drouet. Se crede ca, americanii lucreaza la un astfel de proiect.

Alte descoperiri i-au facut pe specialisti sa sustina ideea ca vechile civilizatii au fost vizitate de calatori din viitor. Nu se poate explica prezenta unor obiecte sau aparate care au fost inventate dupa sute sau mii pila din bagdadde ani. Ne referim la vaporul care a fost descoperit acum 2000 de ani, langa o insula greceasca, faptul ca imparatul Nero primise in dar o ceasca din plastic, in ruinele din Ninive au fost descoperite lentile astronomice, in ruinele din Bagdad, care dateaza din 226 i.Hr., au fost descoperite pile electrice si lista poate continua.

Toate aceste obiecte sunt expuse in muzee. Cei care le-au adus poate ca veneau de undeva din viitor.  In istorie exista personaje celebre care cunosteau totul despre viitor. Scriitorul italian, Dante, vorbeste in Divina Comedie despre electricitate si Crucea Sudului, constelatie care nu era cunoscuta in Evul Mediu.

Papa Sylvestre care a trait in secolul al X-lea a inventat o orga care functiona pe baza de vapori, un cap de robot, orologiul cu pendula sau paratrasnetul, inainte de Benjamin Franklin.

In tablourile pictorului flamand, Bosch, intalnim pasari care seamana cu avioane. Una din pasari poarta un instrument de masurare a unghiurilor, goniometru, care va fi inventat trei secole mai tarziu.jules verne

Swift, autorul cartii „Calatoriile lui Guliver”, publicata in anul 1726, numeste satelitii lui Marte si stabileste cu exactitate distanta si perioada de rotatie a acestora. In anul 1729, scriitorul francez, Tiphaine de la Roche, explica intr-o carte principiile fotografierii in culori. Sa nu uitam de  Leonardo da Vinci care a facut schite ale submarinelor, aeroplanurilor sau ale scafandrilor, sau de scriitorul francez Jules Verne, ale carui nuvele ilustreaza foarte bine tehnologia si evenimente din viitor.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close