teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Tunelul timpului, descoperire ascunsa de catre armata SUA

Tunelul timpului a fost descoperit, dar armata americana a cenzurat toate stirile referitoare la aceasta descoperire. Au fost totusi scurgeri de informatii  reprezentate de diverse rapoarte prin care americanii au inceput, in secret, excavarea locului acestei descoperiri . Presedintele Parlamentului Francez spunea ca este o structura veche de peste 12.000 de ani. Sunt tari europene care au protestat fata de lucrarile de excavatie intreprinse de armata SUA, in Antarctica, deoarece acest teritoriu nelocuit este protejat de orice exploatari facute de mana omului. Nicole Fontaine, fost presedinte al Parlamentului francez, declara: „Daca armata americana a construit ceva acolo, ea violează Tratatul international privind Antarctica. Daca nu, trebuie sa vedem despre ce e vorba. Poate fi ceva ce are o vechime de cel putin 12.000 de ani, ce a fost acoperit de gheturile Antarcticii. Aceasta ar reprezenta cea mai veche structura artificiala de pe planeta noastra. Pentagonul trebuie sa dezvaluie ceea ce ascunde”.

Americanii au transportat in Antarctica o masina gigantica de sfredelit. Observatori militari au observat transportul unor dispozitive robotice catre Polul Sud si s-a speculat ca Fortele Aeriene Americane au transportat gigantica lor masina de sapat tuneluri in subteran “Subterrene” (alimentată cu energie nucleara) catre o baza secreta din Antarctica. “Subterrene” poate sa efectueze adevarate calatorii subpamantene, caci distruge toate rocile dure. Pentru “Subterrene” ar fi cu atat mai usor sa sparga un strat de gheata, oricat de gros ar fi acesta. In anul 2001, s-a aflat ca a fost nevoie de un echipaj medical de urgenta in acea zona, pentru a trata personalul care lucra sub gheata arctica. Regiunea fusese zguduita de un cutremur foarte puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului chiar in locatia bizarei structuri de sub gheata.

Tot in 2001, dupa ce armata americana a inceput sapaturile sub gheata, au aparut anomalii magnetice puternice in acea zona. Cercetatorii rusi ai bazei rusesti Vostok din Antarctica au fost socati si uimiti de ceea ce au observat atunci. Cand opinia publica internationala incepuse sa fie interesata din ce in ce mai mult de sapaturile misterioase din Antarctica, au avut loc evenimentele teroriste de la 11 septembrie 2001 de la New York, abatand astfel atentia lumii. O echipa de televiziune din California n-a uitat si a pornit in noiembrie 2002 spre locul misterios din Antarctica. Intreaga echipa a disparut misterios. S-a gasit o inregistrare video de catre fortele speciale SEAL. Inregistrare  confirma prezenta unui artefact urias, aflat sub gheata – o masinarie preistorica, posibil de origine extraterestra.

Guvernul SUA a spus ca va incerca sa blocheze difuzarea unei inregistrari video gasit de echipele de salvatori SEAL in Antarctica, inregistrare ce ar contine dovada unei descoperiri arheologice masive ce s-ar afla la 3 kilometri sub gheata, se preciza intr-o declaratie de presa care a aparut pentru scurt timp pe site-ul televiziunii. Cu cativa ani inainte, in anul 1995, a avut loc un eveniment si mai bizar, observat de cercetatorii britanici si americani, in apropierea locului in care a avut loc ciudata descoperire americana din aprilie 2001. „In 1995, oameni de stiinta americani si britanici care au condus investigatii in Antarctica au facut o descoperire senzationala. Fizicianul american Marian McLein le-a spus cercetatorilor ca in apropierea polului sud a vazut un vartej de ceata gri pe 27 ianuarie, pe care l-au luat drept un simplu vortex de furtună polara. Totusi, vartejul nu si-a schimbat forma si nici nu s-a deplasat in decursul timpului. Asa ca au decis sa cerceteze fenomenul si au lansat un balon meteorologic garnisit cu echipamente de masurat viteza vantului, temperatura si umiditatea. Dar balonul s-a ridicat imediat si a disparut brusc in ceata.

Dupa un timp, cercetatorii au adus balonul la sol cu ajutorul franghiei legate dinainte de acesta. Surprinderea a venit din masuratorile citite pe aparate: cronometrul balonului arata data 27 ianuarie 1965, adica cu 30 de ani in urma. Experimentul a fost repetat de cateva ori dupa ce s-au asigurat ca echipamentul balonului era in buna stare de functionare. Dar de fiecare data ceasul arata data cu 30 de ani in trecut. Fenomenul a fost numit “poarta temporala” si a fost raportat la Casa Alba. Se presupune ca acel vartej de deasupra polului sud este un sui-generis tunel al timpului ce permite trecerea in alte dimensiuni temporale. Mai mult, s-au demarat programe de trimitere a oamenilor in timp. CIA si FBI se lupta pentru a controla proiectele care vor schimba cursul istoriei. Nu exista inca nici-o recunoastere oficiala a autoritatilor federale americane.”

sursa: efemeride.ro

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close