teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Extraterestrii au stopat un razboi nuclear intre SUA si URSS

Extraterestrii au stopat un razboi nuclear intre SUA si URSS, cel putin asa considera astronautul Edgar Mitchell, veteran al NASA, component al misiunii Apollo 14 din 1971 si al saselea om care a pasit pe Luna. Acesta a facut o declaratie surprinzatoare: el considera ca fiinte extraterestre au jucat un rol important in impiedicarea unui razboi nuclear intre Statele Unite ale Americii si fosta Uniunea Sovietica la inceputul Razboiului Rece. Potrivit lui, extraterestrii ne-ar fi vizitat planeta, iar un loc favorit al acestora ar fi celebra rampa de lansare ‘White Sands Proving Ground’, locul unde a fost detonata prima bomba nucleara din lume in anul 1945, rampa ce se afla localizata in desertul New Mexico.

White Sands era un teren de testare a armelor atomice iar extraterestrii voiau sa ne cunoasca capacitatile militare. Ne-au impiedicat sa pornim razboiul si ne-au ajutat sa instalam pacea pe Pamant’, a declarat Edgar Mitchell. Astronautul nu este singurul care sustine această teorie.Acesta a declarat ca a vorbit  cu multi ofiteri ai Fortelor aeriene care au lucrat acolo in timpul Razboiului Rece.

Acestia i-au relatat ca au fost observate frecvent OZN-uri in imprejurimi, iar atunci rachetele deveneau inutilizabile. Alti ofiteri de la baze aflate pe coasta Pacificului au spus la randul lor ca rachetele lansate de ei au fost adesea doborate de nave spatiale extraterestre. Mitchell este sigur ca extraterestri au aterizat acum aproape 70 de ani la Roswell (New Mexico) si cativa dintre ei au fost capturati vii! „Cel mai bun plan era sa minta in aceasta privinta si sa pastreze secretul pentru ei. Au clasificat evenimentul top secret si acest lucru a dat nastere la o cortina de fier interioara, o separare a unui grup secret in cadrul guvernului si restul publicului american”, a incheiat fostul astronaut al NASA. Edgar Mitchell crede cu tarie in existenta extraterestrilor si a OZN-urilor si afirma ca aceasta convingere ferma i-a fost declansata de calatoria sa de intoarcere pe Terra la finalul misiunii Apollo 14.

sursa

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close