teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Razboiul atomic ce a devastat Terra in urma cu 12000 de ani

Razboiul atomic ce a devastat Terra in urma cu 12000 de ani, pare o afirmatie nefondata, dar civilizatiile stravechi au lasat numeroase manuscrise prin care detaileaza istoria nestiuta a planetei noastre. Singura problema este ca aceste texte antice sunt ignorate cu desavarsire de catre specialisti, care le considera simple basme sau povesti de adormit copiii. De ce? Pentru ca este cel mai simplu sa nu fi existat nimic interesant inainte ca civilizatia noastra sa prinda contur. Pentru ca ne este greu sa credem si ne-am crea intregi psihoze de intelegere cu privire la nivelul extrem de dezvoltat al civilizatiilor si culturilor anterioare. Asemenea texte se regasesc in celebrele carti indiene Mahabharata si Ramayana. Acestea sunt doua epopei, extrem de interesante, scrise in sanscrita, care prezinta un nivel inviorator al dezvoltarii dobandite de o civilizatie antica.

Am ales sa va prezentam un text interesat, cules din aceste epopei. Acesta este o descriere minutioasa a distrugerilor in masa cauzate de bombele atomice. Da, in India straveche a existat o civilizatie misterioasa, care a experiment nu doar o singura data bomba atomica. Pare greu de crezut acest fapt, dar istoricul de origine indiana, Kisari Mohan Ganguli, sustine ca Mahabharata si Ramayana descriu cu lux de amanunte aceste razboaie atomice antice. Iata un asemenea text tradus in limba romana:

„Gurkha, care zboara intr-un Vimana a lansat un proiectil extrem de puternic, care contine toata forta Universului. Initial, s-a vazut o coloana de fum, apoi o lumina puternica, stralucitoare cat cea a zece sori, a crescut in toata splendoarea ei. A fost o arma necunoscuta, un trasnet sau chiar un mesager al mortii care a mistuit rasele Vrishnis si Andhakas. Corpurile oamenilor au fost arse si nu mai erau de recunoscut. Parul si unghiile le-au cazut oamenilor care au supravietuit, iar pasarile si-au schimbat culoarea.„  

Acest text este graitor si descrie cum o bomba atomica, probabil similara cu cea de la Hirishima, a fost lansata pentru a distruge unul sau mai multe orase antice. Interesant este faptul ca in 1992, cercetatorii au descoperit in Rajasthan, India, un strat de cenusa radioactiva, care acopera o suprafata de aproximativ opt kilometri patrati, la 16 km vest de Jodhpur. Nu s-a putut data cu exactitate din ce perioada provine aceasta radiatie,speculandu-se ca ar avea o vechime de peste 12.000 de ani, iar in urma sapaturilor au fost descoperite schelete umane imprastiate pe o zona extrem de vasta. Mai mult de atat, s-a stabilit ca nivelul radiatiilor de la Rajasthan este de sute de ori mai mare decat cel de la Hiroshima. De aici s-a tras concluzia ca a fost vorba despre o explozie nucleara de proportii apocaliptice.

Tot in legatura cu acest subiect puteti citi si articolul : Bomba atomica a fost folosita in antichitate

 

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close