teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Misterul avionului fantoma ce a aterizat la 47 de ani dupa decolare

Misterul avionului ce a decolat in anul 1946 din Rio de Janeiro ce se indrepta spre Havana, disparand fara urma, este unul dintre cele mai mari mistere inca neelucidate din istorie. In prima faza, autoritatile locale au raportat disparitia misterioasa, iar cazul a fost clasat, crezandu-se ca acesta s-a prabusit in mare. Abia in anul 1993, cazul avionului disparut incepe sa capete proportii impresionante. Avionul a aterizat pe aeroportul din Havana, iar toata lumea era stupefiata. La bordul aeronavei s-au gasit 36 de schelete umane, cafea calda, tigari aprinse marca Old Gold, disparuta cu foarte multi ani in urma, si ziare, cu data de 21.09.1946, care miroseau a cerneala ca si cum fusesera tiparite in acea zi. Acest caz este unul dintre cele mai mari mistere al aviatiei din istoria omenirii. Nimeni nu isi poate explica cum avionul disparut in anul 1946 a reaparut 47 de ani mai tarziu, in anul 1993 si a reusit sa aterizeze pe pista unui aeroport, avand la bord doar schelete umane.

Herman Guevara a fost conducatorul unui grup extrem de numeros de cercetatori, carora le-a fost incredintata misiunea de a deslusi misterul. Expertul, la randul sau stupefiat, sustine ca nu poate sa-si explice ceea ce s-a intamplat si cum a fost posibil ca avionul sa aterizeze fara niciun membru al echipajului viu la bord.

Singurul lucru pe care vi-l pot spune este faptul ca avionul a decolat in data de 21 septembrie 1946 de pe aeroportul din Rio de Janeiro si a disparut. Peste 47 de ani, acelasi avion aterizeaza la destinatie, si nimeni nu poate sa-si explice ceea ce s-a intamplat. Cum poate ateriza un avion avand doar schelete la bord, numai Dumnezeu stie! Cei 36 de pasageri, precum si echipajul format din patru persoane au decolat dupa toate regulile.„, declara expertul imediat dupa ce investigatia a luat sfarsit.

Povestea a inceput in clipa in care un avion cu o inscriptie foarte veche, Panair Do Brasil, a aparut din senin si a inceput manevrele de aterizare pe o pista a aeroportului din Havana. Problema fusese ca in timp ce avionul fantoma incerca sa aterizeze, un alt avion era angrenat in aceeasi operatie pe aceeasi pista. Multumita manevrelor abile ale capitanului Anthony Bolard in varsta de 54 de ani, al companiei britanice, s-a putut evita in ultima clipa o ciocnire fatala.

Intrebarea la care au incercat toti expertii sa gaseasca un raspuns a fost: „Unde a stat avionul atatia ani?„. Initial s-a crezut ca aeronava fantoma a intrat intr-un gol de timp, cauza pentru care a reusit sa revina dupa atata timp, dar aceasta chestiune trebuia sa pastreze oamenii in viata. Insa pasagerii au murit ceea ce i-a impins pe cercetatori sa creada ca avionul a luat contact cu extraterestrii, care i-au omorat pe oameni. Dupa ce si-au facut treaba, au redirijat avionul in locul in care trebuia sa aterizeze. Se stie ca extraterestrii pot executa operatiuni extrem de complexe, datorita tehnologiilor foarte avansate pe care le detin, sustin unii experti in domeniul ozn.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close