teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Raport secret al serviciilor de informatii din Rusia: Terra este in pericol de a fi atacata de catre fiinte intergalactice

Un raport secret, realizat de Comitetul Militar stiintific al Fortelor Armate (MSC) din Rusia, arata ca omenirea trebuie sa se pregateasca pentru un atac iminent din partea unor fiinte intergalactice. Aceste fiinte, supranumite si ingerii decazuti, doresc cu orice pret sa-si recupereze planeta si vor face tot ce le sta in putinta pentru a-si indeplini scopul. Chiar daca la prima vedere acest raport pare unul halucinant, specialistii rusi sunt de parere ca acestea sunt fiinte interdimensionale ce au ajuns pe Terra si ca in viitorul apropiat vor declansa atacul suprem. La prima vedere pare sa fie vorba despre ceea ce in Biblie regasim sub numele de Nephilimi sau ingerii decazuti de Dumnezeu. Mai mult de atat, serviciile secrete din Rusia au dat publicitatii faptul ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a interceptat mai multe convorbiri incredibile intre reprezentantii armatei naziste si asa numitii ingeri decazuti dintr-o alta dimensiune.

Acest fapt este unul impresionant, mai ales daca ne gandim că aceste convorbiri se refereau inca de pe atunci la cucerirea planetei, dupa care intoarcerea ingerilor decazuti acasa. Aceasta comunicare este posibila si in ziua de astazi si se datoreaza exploziei supernovei Tycho, din noiembrie 1572. Supernova a explodat si o ruptura interdimensionala s-a produs, si astfel ingerii decazuti, care au fost alungati de pe Terra in urma cu aproximativ 6000 de ani, au putut intra in contact cu oamenii. Interesant mai este faptul ca de-a lungul istoriei acesti ingeri au fost de cele mai multe ori confundati cu demonii. De aici, putem sa ne dam seama ca serviciile secrete din Rusia au decretat alerta maxima si incearca sa previna omenirea ca intr-un timp viitor trebuie sa ne pregatim ca sa ne aparam planeta. De asemenea, in raport este mentionat faptul ca aceste fiinte dintr-o alta dimensiune se implica in mod vizibil in viata de pe Terra. De nenumarate ori, semne bizare au fost observate in derularea unor evenimente majore. De asemenea, ideea Noii Ordini Mondiale este atribuita ingerilor decazuti, care in acest fel isi pregatesc terenul pentru revenirea din viitor.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close