teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Profetiile Babei Vanga realizate in proportie de 85%. Ce a prezis pentru Romania

baba-vanga-predictions-lead-vangaTot mai multe publicatii internationale relateaza ca faimoasa bulgaroaica oarba Vanga, decedata in 1996 la varsta de 85 de ani, ar fi prezis invadarea Europei de catre islamisti. Invadarea propriu-zisa ar urma sa se produca in 2016 si in doar cativa ani sa genereze o migratie masiva, astfel incat pe batranul continent nu va mai ramane picior de crestin. Prezicatoarea bulgaroaica ar fi anticipat atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 si seismul submarin din 2004 urmat de un tsunami devastator, soldat cu moartea a peste 155.000 de persoane. Se pare ca printre prezicerile Vangai  se afla si aparitia si evoluţia devastatoare a gruparii teroriste ISIS. Batrana a “vazut” un mare razboi musulman inceput odata cu Primavara Araba in 2010 si care va cuprinde si Europa in 2016, csnd bstrsnul continent va fi invadat de extremisti musulmani. Acestia din urma vor cuceri Europa si isi vor stabili capitala la Roma. Se mai spune ca profetiile acestui Nostradamus din Balcani s-ar fi adeverit, pana in prezent, in proporţie de 85%.

Cele mai importante din profeţiile Babei Vanga care s-au adeverit

Incalzirea globala si tsunamiul din 2004. A fost facuta in anii 1950. Regiunile calde vopr deveni reci iar vulcanii se vor trezi. Un val urias va acoperi o bucata importanta din uscat iar oamenii si orasele acestora vor fi inghitite de ape.prezicerile babei vanga

Doborarea turnurilor gemene din 9/11. In 1989, batrana ar fi spus ca “doi frati americani” vor fi atacati de “doua pasari de otel”.

De asemenea, in anii 1980 a vazut moartea oribila a echipajului de pe Kursk care s-a scufundat in 2000, in timp ce echipele de salvare incercau in zadar sa recupereze submarinul ajuns pe fundul oceanului. Profetia acesteia suna in felul urmator: “La sfarsitul veacului, in augusr 1999 sau 2000, Kursk va fi acoperit de ape iar toata lumea va plange aceasta tragedie”. Pana la producerea tragediei, lumea a crezut ca este vorba despre orasul Kursk.

Alegerea lui Barack Obama. Se crede, de asemenea, ca Vanga ar fi profetit ca cel de-al 44-lea presedinte al SUA va fi un afro-american. De asemenea, ar fi avertizat ca acesta va fi ultimul presedinte al Statelor Unite.

Printre personalitatile care au avut incredere in profetiile Babei Vanga s-au numarat Mihail Gorbaciov si sotii romania gradina maicii domnuluiCeausescu. Prezicatoarea oarba din Bulgaria a vorbit si despre Romania si romani, in termeni de lauda. Cea mai importanta profetiei a bulgaroaicei despre Romania este cea care se va produce in 2021. Atunci un nou Mesia se va naste din poporul roman si bazele unei noi religii vor fi puse in tara noastra. Chiar daca Dumnezeu l-a ales pe poporul roman sa realizeze o misiune sfanta, acesta si-a pierdut cu desavarsire credinta. Conform textului profetiei acest Mesia s-a nascut in 2005, dar va fi recunoscut abia in 2021:

“Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu! In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”

Cele mai importante din profetiile acesteia se intind pana in 3797

2016: Musulmanii vor invada Europa care va inceta sa mai existe asa cum e in momentul de fata. europa musulmanaCampania de cucerire va dura ani de zile, timp în care va avea loc o mare migratie iar batranul continent va ramane pustiu.

2028: Oamenii vor ajunge pe Venus, in cautarea de noi surse de energie.

2033: Nivelul apei va creste iar calotele glaciare se vor topi (lucru care deja se intampla).

2043: Transformarea Europei in califat islamic va fi aproape completa. Capitala va fi la Roma. Economia va inflori sub noua oranduire musulmana.

2066: America va incerca sa recucereasca Roma si sa o redea crestinatatii.

2076: Comunismul se va intoarce in Europa, dar si in restul lumii.

2084: Natura va renaste (nu este prea clar ce anume vrea sa spuna aceasta profetie)
2100: Un soare artificial va lumina si partea intuecata a planetei (inca din 2008, savantii lucreaza la crearea unui soare artificial bazat pe fuziune nucleara)

2130: Cu ajutorul extraterestrilor, omenirea va putea sa traiasca in mediul acvatic.

2170: seceta globala majora.

2187: Eruptiile devastatoare a doi vulcani vor fi oprite.

2201: Temperaturile vor scadea dramatic

2262: Planetele isi vor modica usor orbitele Marte va fi amenintat de o cometa.

2354: Un accident produs la soarele artificial va genera si mai mult seceta.

2480: Doi sori artificial vor intra in coliziune iar Pământul va ramane in intuneric.distrugerea Lunii in 3010

3005: Un razboi pe Marte va schimba traiectoria planetei.

3010: O cometa va lovi Luna. Pamantul va fi inconjura de un inel de roci si cenusa.

3797: Pana atunci, tot ce exista pe Pamant va pieri. Totusi civilizatia umana va fi atat de avansata din punct de vedere tehnologic incat va putea sa-si ia catrafusele si sa se mute intr-un alt sistem solar.

 

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close