teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Teoria conspiratiei : Nazistii primii oameni pe Luna

Teoria conspiratiei conform careia primii oameni ce au ajuns pe Luna ar fi fost nazistii, cu circa 27 de ani înaintea lui Neil Armstrong, a fost lansata in spatiul media de catre un istoric bulgar. In ultima perioad, s-au nscut diverse teorii, inc neprobate, care sustin faptul c Hitler a reusit sa construiasca o baza secreta in Antarctica. Aceasta baza secreta a fost dotata cu tehnologie extrem de avansata si de aici s-a lansat primul zbor spre Luna. Aceastăamisiune s-a petrecut cu circa 27 de ani inainte ca Armstrong sa paseasca pe Luna, adica in 1942, chiar în timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. La prima vedere, aceasta teorie pare desprinsa dintr-un film, insa istoricul bulgar Dr. Vladimir Terziski sustine ca are dovezi clare ca oamenii lui Hitler au ajuns pe Luna.

Operatiunea a fost una de amploare si s-a desfasurat in cea mai mare taina. A fost condusa de generalul SS, Hans Kammler, omul desemnat personal de Hitler pentru a se ocupa de programul spatial al Germaniei din acea perioada. Odata ce baza secreta, numita Neu-Schwabenalnd, a fost ridicata, apoi a fost echipata cu tehnologie extrem de avansata. Nu se poate spune cu exactitate de unde avea Hitler aceasta tehnologie si de ce nu a folosit-o pentru a castiga razboiul, dar specialistul bulgar sustine ca a fost folosita pentru a explora spatiul si chiar Luna. Colin Summerhayes, geolog de la Universitatea din Cambridge, a publicat o lucrare academica de 21 de pagini pentru a respinge existenta presupusei baze naziste naziste in Polul Sud. Se presupune ca teoria lui Terziski este una fantezista si prezinta adevarul deteriorat. Summerhayes sustine ca nemtii nu au construit nicio baza in Antarctica si nu au detinut tehnologia care sa le permita exploararea spatiului.

Cu toate acestea s-a nascut intrebarea: De unde s-a a aparut aceasta teorie a conspiratiei? Nu se poate spune cu exactitate, dar interesul lui Hitler pentru misiunile spatiale a fost unul cert. Mai mult de atat, imediat dupa terminarea razboiului, americanii au recrutat mai multi oameni de stiinta nazisti, care au pus bazele proiectului  Apollo 11, in urma caruia Neil Armstrong a pasit pe Luna in 1969. Asadar, exista numeroase semne de intrebare cu privire la ceea ce a realizat Hitler cu adevarat, iar adevarul nu se va afla niciodată. Motivele sunt numeroase si lesne de inteles.

sursa: efemeride.ro

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close