teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

A existat o intelegere secreta intre Hitler si SUA?

Multi se intreaba daca intre Adolf Hitler si Statele Unite ale Americi, a existat o intelegere secreta. Aceasta intrebare vine in mod natural, daca tinem cont de evenimentele ulterioare asa zisei sinucideri a liderului Germaniei Naziste. In anul 2017, a fost descoperit in Marea Nordului epava unui submarin nazist. Multe documente FBI declasificate releva faptul ca Hitler impreuna cu peste 50 de apropiati s-au retras in Argentina la bordul unui submarin. Submarinul descoperit este un model U3523, unul dintre cele mai performante din timpul celui de al Doilea Razboi Mondial. Doua zile de la capitulare, amiralul Donitz a ordonat ofiterilor ca toate submarinele din dotarea armatei germane sa se predea aliatilor. In realitate, ordinul nu a fost respectat. Doar jumatate din numarul de submarine au fost preluate de aliati. Unele dintre acestea au fost descoperite in anii 50, in proprietatea marinei argentiniene. Un document intocmit de un agent FBI in Argentina prezinta informatii despre sosirea lui Hitler in Argentina, la bordul unui submarin U3523, impreuna cu 50 de persoane din anturajul sau.

Submarinele U3523 aveau o lungime de 80 de metri, puteau sa ramana sub apa o perioada lunga de timp si se deplasau cu viteze foarte mari. Aceste submarine erau varful de lance a tehnologiei naziste. Agentul FBI a furnizat informatii cu privire la ajutorul pe care Hitler l-a primit din partea guvernului argentinian care a dispus construirea unei locuinte in stil bavarez, intr-o zona mai izolata din Anzi. In aceasta locatie au locuit Hitler, Eva Broun si cativa apropiați. Alejandro Bustillo, arhitectul locuintei, a declarat ca finantarea constructiei a fost realizata de imigranti germani foarte bogati, implicati la varful politicii argentiniene.

In anul 2009, Nicholas Bellatoni a efectuat un test ADN pe un fragment din presupusul craniu al lui Hitler. Testul a relevat ca ADN-ul nu corespundea familiei lui Hitler. A fost un adevarat scandal intre Moscova si Bellatoni. In anul 1945, insusi presedintele Eisenhover declara ca are suspiciuni cu privire la sinuciderea lui Hitler. Intr-o nisa secreta a unei biblioteci din Buenos Aires au fost descoperite mai multe lucruri personale care au apartinut lui Hitler. Printre acestea erau decoratiile lui Hitler, dar si ochelarii de vedere ai acestuia. Conform unor documente dar si a martorilor, Hitler a murit in anul 1979, in localitatea Bertioga, in urma unui atac cerebral produs în timp ce innota. Hitler a fost ingropat intr-un buncar in apropiere de Asuncion. Mai multe despre acest subiect puteti citi aici: Document secret FBI: Adolf Hitler a supravietuit celui de-al Doilea Razboi Mondial

Scriitorul si istoricul Abel Basti este autorul cartii Hitler in exil. In urma unor ample documentari el a prezentat stratagema pe care a utilizat-o Hitler in fuga sa din Berlin. Buncarul in care a locuit ultimele zile ale razboiului avea un tunel subteran care facea legatura cu aeroportul Templhof. Acolo l-a asteptat un elicopter cu care a ajuns in Spania, de unde a plecat in Argentina la bordul unui submarin. Abel Basti considera ca intre Hitler si SUA a existat o intelegere privind fuga lui. Astfel s-ar putea explica operatiunea Paperclip, in urma careia peste 2000 de cercetatori nazisti au primit azil politic in SUA. Aceasta intelegere s-a facut departe de ochii URSS-ului.

sursa: Efemeride.ro

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close