teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

BOMBA ! Angela Merkel, posibila fiica a lui Hitler

hitler-merkelO noua teorie conspirationista circlula de ceva vreme, cum ca Angela Merkel ar putea fi fiica lui Adolf Hitler. La o documentare succinta aflam ca Angela Merkel este nascuta pe 17 iulie 1954, in Germania de Est (RDG) si este fiica unui pastor luteran si al unei profesoare de latina. Aceste informatii au fost acceptate de toata lumea pana in clipa in care mai multe documente secrete din arhiva STASI (fosta securitate RDG) au fost facute publice.
In aceste dosare a fost consemnata nasterea unui copil de sex feminin, fiind identificat cu Angela Merkel, in data de 20 aprilie 1954. Nasterea a fost realizata pe cercetarea medicului german Karl Klauberg, care este cunoscut in istorie precum un supus de seama a lui Hitler. Supranumit si „ingerul mortii„, Klauberg a fost condamnat de catre instantele de judecata pentru crime de razboi inimaginabile. A stat inchis doar 7 ani, dupa care a fost eliberat si trimis in Germania cu o misiunea speciala de catre KGB.
Doctorul Klauberg era un expert in inseminarea artificiala si din dragostea sa nebuna pentru Hitler, acesta i-a prelevat si inghetat mai multe mostre de sperma. Dupa cum spune si istoria, Hitler a fost fiul nelegitim al lui Solomon lui Rothschild, nascut de amanta sa Anna Maria Schicklgruber. Odata ajuns in Germania, Klauberg a primit ordin sa reinvie un copil care poarta markerii lui Hitler. angela-merkel-surprinsa-intr-o-fotografie-avand-pe-fata-o-umbra-similara-mustatii-lui-hitler-foto-106443Procesul de inseminare artificiala in acei ani era aproape necunoscut publicului larg, cauza pentru care munca lui Klauberg era privita cu scepticism de cei mai multi. Povestea din dosarele STASI continua si se spune ca drept mama surogat a fost aleasa sora Evei Braun, Gretl Braun. Gretl era o militanta socialista si care facea parte din conducerea Partidului Social Democrat, al carui ideologie se baza pe principiile marxiste. La numai doi ani dupa acest eveniment, doctorul Klauberg a fost asasinat in conditii misterioase. Probabil ca isi incheiase misiunea ai STASI nu mai avea nevoie de el. O alta teorie sustine ca a devenit agent KGB, schimbandu-si astfel identitatea.

La scurt timp dupa nasterea fetitei lui Hitler, a fost semnat un acord intre sovietici, americani si reprezentantii Vaticanului. Copilul a fost plasat sub tutela Bisericii Catolice si a fost plasata familiei Kasner. I-a fost schimbata si data de nastere din 20 aprilie (ziua in care s-a nascut si Hitler) 1954 in 17 iunie 1954 si i-a fost oferit numele de Angela Dorothea Kasner. Ciudat mai este si faptul ca imediat dupa nasterea micutei Angela, familia Kasner a hotarat sa se mute de la Hamburg (RFG) in Germania de Est. Punctul principal al acordului asupra fiicei lui Hitler a fost ca aceasta sa fie crescuta in spiritul catolic, dar sa nu puna mana pe putere pana atunci cand un preot neamt va ajunge sa tina fraiele Vaticanului.

In 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel in urma unui mariaj de numai papa benedict xvi nazist5 ani cu fizicianul Ulrich Merkel. In urma mortii lui Ioan Paul al doilea, un nou Papa a fost ales pentru a conduce Biserica Catolica. Acesta a fost Joseph Aloisius Ratzinger, care a fost numit Papa in data de 20 aprilie 2005. Coincidenta sau nu ca un Papa sa fie inscaunat de ziua de nastere a lui Hitler, dar si in aceeasi zi in care Angela Merkel s-a nascut? Abia dupa ce Papa Benedict al XVI-lea a preluat conducerea Vaticanului, Angela Merkel a fost aleasa in functia de cancelar al Germaniei. Astfel, copilul lui Hitler avea sa indeplineasca un vis mai vechi al tatalui sau care si-a dorit cu ardoare sa devina cel mai puternic om din lume. In afara de faptul ca Merkel este cancelarul Germaniei, ea este si presedintele Blocului G-8 si mai are si influente majore la surorile braunVatican. Angela Merkel este considerata cea mai puternica femeie din lume. Intr-un interviu acordat unei reviste Germane, Angela Merkel si-a recunoscut pasiunea iesita din comun pentru muzica lui Richard Wagner. Muzicianul german a fost un satanist convins si mai mult decat atat a fost si preferatul lui Hitler. Pe langa acest fapt, se poate observa cu ochiul liber asemanarea izbitoare intre Hitler si Merkel, dar si intre Merkel si mama sa surogat Gretl Braun.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close