teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Cele 13 familii ce conduc Lumea

Cele 13 familii ce conduc din umbra lumea. Nu este pentru nimeni o noutate ca lumea este condusa de o elita formata din cei mai bogati si influenti oameni ai planetei. Acesti conducatori din umbra urmaresc sa-si impuna propriile legi si reguli sub forma unei globalizari totale, pe care o cunoastem cu totii sub numele de Noua Ordine Mondiala. In ultimul deceniu, s-a scris enorm de mult despre oamenii care conduc lumea din umbra. Acestia sunt de fapt papusarii, cei care fac jocurile de culise si nu apar niciodată in public. Ei sunt cei care decid viitorul omenirii, dar si momentele in care este bine sa inceapa un razboi sau o economie sa se prabuseasca. Este greu de digerat o asemenea informatie si in contextul actual am putea crede ca suntem condusi de cei pe care ii votam, dar in contextul global, ei nu sunt decat oamenii din fata camerelor de filmat sau cei care creeaza titlurile ziarelor.

Adevarata putere este dincolo de ei si este in mana a doar 13 familii. Aceste familii sunt organizate intr-un consiliu, ce are o agenda anuala, cu numeroase masuri importante sau mai putin importante. Aceste masuri, fara doar si poate, se implementeaza intocmai si astfel viitorul omenirii este creionat dintr-o sala secreta de conferinta. Noua Ordine Mondiala va fi implementata intr-un viitor cat mai scurt. Se spune ca aceste familii sunt indreptatite sa conduca lumea, pentru ca ei sunt descendentii directi ai zeilor antici. Acesti zei antici au pus bazele civilizatiei si din acest motiv, cele 13 familii si-au rezervat dreptul de a forma un guvern din umbra, care decide soarta planetei. Aceste 13 familii sunt dupa cum urmeaza:

Rothschild
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Habsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Desi nu se vorbeste foarte mult despre agenda celor care conduc lumea, au fost identificate 6 directii in care viitorul trebuie sa se indrepte. Acestea sunt dupa cum urmeaza:

1.Stabilirea unei „ordini” economice internationale sub directul control al unui organism francmasonic mondial.

2.Stabilirea si impunerea neconditionata a unui Guvern Mondial francmasonic.

3.Cucerirea si subjugarea prin mijloace economice a celor doua super-puteri, SUA si Rusia, care va fi urmata de unirea celor doua.

4.Stabilirea viitoarelor State Unite ale Europei, in aceasta directie deja s-au facut pasi gigantici pe care numai cei naivi nu ii remarca, ca asa-zisa notiune dominanta in cadrul careia va exista un Guvern Mondial format exclusiv din masoni.

5.Alegerea si impunerea unui Rege planetar unic, care va fi initiat si modelat chiar de maestrii francmasoni, pentru a conduce Guvernul Mondial.

6.Crearea si promovarea unei asa-zise „religii” mondiale, care va coordona in conformitate cu scopurile masonice toate religiile pamantului si va avea in frunte un fel de pontif mondial, care va conduce la randul sau alaturi de conducatorul unic, planetar.
In „Noul Testament Diabolic” (ideologia “Iluminatilor” lui Adam Weishaupt) publicat in 1785, se spune: „Noul guvern mondial va trebui sa apara ca patronul si binefacatorul popoarelor”.

Sursa continut

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close