teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Discul Genetic, un artefact vechi de 6000 de ani ce a intrigat lumea stintifica

Discul genetic este unul dintre cele mai pretioase artefacte descoperite pe teritoriul Americii de Sud. Pe langa faptul ca este un mister, acest artefact demonstreaza ca in trecutul indepartat au existat anumite civilizatii extrem de avansate, care detineau cunostinte extraordinare cu privire la viata.Discul genetic, asa cum a fost botezat de catre oamenii de stiinta, este marturia vie ca omul antic cunostea secretele vietii. Imaginile inscrise pe una dintre fetele sale evidentiaza ciclul complet de fertilizare al ovulului pana la nasterea fatului. Acest fapt este unul incredibil pentru ca astfel realizam ca civilizatia care l-a creat cunostea dezvoltarea vietii.

Un alt fapt interesant este ca acest artefact este realizat din lidita, o roca sedimentara, cu granulatie fina, de culoare neagra sau cenusie, formata din cuart si calcedonie.

Chiar daca aceasta este o piatra extrem de grea, ea are o structura stratificata, ceea ce nu permite prelucrarea sa. In esenta, tehnologia actuala nu permite prelucrarea liditei si acest fapt demonstreaza inca o data ca civilizatia care l-a creat era mult mai avansata decat cea a omului modern.

Discul genetic masoara 27 cm in diametru, iar greutatea sa este de aproximativ 2 kg. Imaginile de pe disc sunt extrem de bine realizate, unii specialisti sunt de parere ca ating chiar perfectiunea.

Mai mult decat  atat, numeroase informatii cu privire la genetica umana sunt insirate pe fata exterioara a discului. Ciudat este faptul ca ele nu se pot vedea cu ochiul liber, ci doar la microscop.

Din acest motiv, exista numerosi oameni de stiinta care sunt de parere ca discul este creatia unei specii extraterestre. Ciudat mai este faptul ca are o vechime de peste 6000 de ani si conform analizelor nu s-a deteriorat deloc.

Pe partea cealalta a discului genetic este prezentat modul de formare al lichidului seminal, apoi sunt prezentați mai multi spermatozoizi, iar urmatoarea imagine este necunoscuta.

In consecinta, discul genetic este un artefact important pentru istoria omenirii si chiar daca toate tainele sale nu au fost inca descoperite, el se afla in posesia oamenilor de stiinta care incearca din rasputeri  sa-i elucideze misterul.

sursa: magazinCS

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close