teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Scrisoarea lui Albert Pike din 1871 : „Vor fi trei Razboaie Mondiale”

Intr-o scrisoare adresata pe 15 august 1871 de catre marele francmason Albert Pike (1809-1891) catre Giuseppe Mazzini (1805-1872, politician italian) sunt dezvaluite lucruri uluitoare despre razboaiele mondiale ce vor veni. Dupa felul in care sunt descrise, Pike ar parea un fel de Nostradamus, un profet vizionar. E chiar asa, sau poate ca totul face parte dintr-un plan bine pus la punct?

“Primul razboi mondial trebuie creat pentru a permite Iluminatilor sa rastoarne puterea Tarilor in Rusia si pentru a face din acea tara o fortareata a comunismului ateu. Divergentele create de catre agentii Iluminati intre imperiul britanic si cel german vor fi folosite pentru a porni acest razboi. La finele acestui razboi va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne si pentru a slabi religiile.

Al doilea razboi mondial trebuie initiat prin exploatarea diferentelor intre fascisti si sionismul politic. Acest razboi trebuie condus de asa natura incat nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi intarit in asa masura incat forta sa va permite instituirea unui stat suveran Israel in Palestina. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, comunismul internationalist trebuie sa devina atat de tare incat sa contrabalanseze Crestinismul, care atunci va fi limitat si tinut in sah pana la momentul in care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final.

 

Al treilea razboi mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminatilor intre sionistii politici si liderii lumii islamice. Razboiul trebuie condus in asa fel incat islamul si sionismul politic sa se distruga reciproc. In acest timp celealte natiuni ca intotdeauna divizate in aceasta chestiune vor fi obligate sa lupte pana la completa lor epuizare fizica, morala, spirituala si economica. Vom dezlăntui nihilistii si ateistii si vom provoca un formidabil cataclism social, care prin intreaga sa hidosenie va arata natiunilor efectul ateismului absolut, originea salbaticiei si a celui mai sangeros cataclism.

Apoi, peste tot, cetatenii obligati a se apara impotriva unei maini de revolutionari, vor extermina pe acei distrugatori de civilizatie, iar multimea, deziluzionata de Creştinism -ale carui spirite ceresti vor fi din acel moment fara orientare sau directie- va porni in cautarea unor idealuri, dar nu va sti incotro sa-si orienteze adoratia si atunci va primi adevarata lumina, prin manifestarea universala a curatei doctrine a lui Lucifer, care va fi in fine scoasa la vederea multimii. Aceasta manifestare va rezulta din miscarea mondiala reactionara care va urma distrugerii Crestinismului si ateismului, ambele fiind cucerite si exterminate deopotriva.”

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close