teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Edward Snowden: Extraterestrii exista si conduc Lumea

Edward Snowden este un tanar de 30 de ani, care se află la originea scurgerii de informatii privind programele Agentiei Nationale pentru Securitate, NSA. El a declarat intr-un interviu ca da publicitatii aceste informatii, pentru a apara viata privata a fiecaruia dintre noi. El spune ca nu vrea sa traiasca intr-o lume controlata, dirijata si in care se asculta tot. El sustine ca suntem manipulati si mintiti. Nascut in Carolina de Nord, se muta cu familia in Maryland, unde va incepe sa lucreze pentru NSA. In 2003, intra in armata terestra americana, cu gandul de a lupta in Irak. Dupa un accident, si-a rupt ambele picioare si a fost nevoit sa se retraga din armata, angajandu-se paznic la NSA. Este angajat apoi de CIA, devenind specialist in protectia sistemelor informatice. Autorul uneia dintre cele mai importante scurgeri de informatii din istoria americana, alaturi de Bradley Manning, judecat in prezent de un tribunal militar dupa ce a dat zeci de mii de dosare secrete la Wikileas, a declarat pentru The Guardian, ca nu vrea sa-si pastreze anonimatul. El a spus ca singurul sau scop este sa spuna lumii ce se face pentru ea sau impotriva ei.
El a spus ca a dat publicitatii aceste programe pentru ca lumea sa cunoasca cine o conduce si ce se face impotriva ei. A asteptat anul 2008, cand Obama a fost instalat pesedinte al SUA, in speranta ca el va fi un presedinte altfel decat predecesorii sai, in sensul ca va stopa constructia celui mai mare sistem, prin care fiecare individ va fi ascultat, monitorizat si controlat. El vorbeste despre fenomenul de supraveghere in masa.

Edward Snowden a prezentat serviciilor speciale ruse dovezi incontestabile ca extraterestrii exista, dar si despre faptul ca America este condusa de la mijlocul secolului trecut de o rasa de extraterestrii. Aceste informatii au ajuns in presa dupa ce agentia iraniana de stiri, Fars a preluat de pe site-ul whatdoesitmean.com aceasta stire. Acest site a fost primul carea intrat in posesia acestor informatii. Potrivit documentelor, puterea in SUA nu este detinuta de actualele autoritati, ci de o specie de extraterestrii. Documentele dezvaluite de Snowden dovedesc legatura SUA-extraterestrii-Hitler, care paralizeaza Rusia. Sursa citata afirma ca SUA a fost condusa de un guvern din umbra, inca din 1945. Acesti extraterestrii au devenit forta secreta din spatele guvernului american, ei avand o baza in Nevada. Acest guvern din umbra a condus si Germania nazista.

In afara acestei informatii, se mai spune ca extraterestrii au vizitat de mii de ani planeta noastra si ca exista mai multe tipuri de extraterestrii, printre care si Tall Whites care lucreaza pentru US Air Force din Nevada. Incepand cu 2011, in SUA si Canada au fost auzite sunete bizare, pentru care nu exista inca o explicatie. Vibratiile puternice, zgomote, tipete, toate acestea au dus cu gandul la fenomenul OZN si la eventuale baze subterane ale extraterestrilor, aflate in Canada dar mai ales in SUA.
Printre documentele puse de el la dispozitia ziaristilor, au fost si 50 de imagini in prezentate PowerPoint, care au provocat speculatii intre conspirationisti si ufologi. Imaginile proveneau de la o agentie de spionaj britanica si poarta numele de Arta manipularii. In documente se vorbeste despre musamalizarea fenomenului OZN, manipularea unor convingeri si probe vis a vis de acest fenomen. Exista o lista lunga referitoare la ciber-magicieni, implicarea lor in operatiuni de manipulare, spalare a creierelor. Este celebru pasajul in care parintele bombei cu hidrogen, Edward Teller e infatisat langă un citat, care spune- Facand magie cu informatiile.
Documentele arata ca programele derulate prin NSA prevad in mod clar instrumentele si metodele prin care extraterestrii conduc lumea, agenda lor secreta tintind dominatia globala. Fostul Premierul britanic, David Cameron a amenintat cu actiuni in instanta ziaristii de la The Guardian, in cazul in care acestia continua sa publice documente de la Snowden. El a spus ca aceste documente pot afecta siguranta de stat a multor tari.
loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close