teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Bubuituri misterioase pe cerul Romaniei

spirala misterioasaO bubuitura extrem de puternica, pentru care autoritatile n-au dat inca o explicatie clara, a fost auzita in Iasi, in cursul zilei de miercuri, 1 iunie. Doua evenimente identice au avut loc recent in Calarasi, primul dintre ele pe data de 20 aprilie. Potrivit relatarilor locuitorilor din Iaai, zgomotul bubuiturii a fost similar celui produs de un tunet foarte puternic, o succesiune de doua boom-uri, in interval de mai putin de o secunda. Detunatura a fost urmata de o vibratie de mare amplitudine care a zgaltait geamurile pe raza intregului oras si a unor localitati invecinate si a cutremurat usor pamantul. Pana la ora actuala, nu a fost emisa o explicatie oficiala privitoare la sursa zgomotului puternic. O teorie mediatizata preponderent de catre mass-media vorbeste despre explozia unei rachete antigridina. Ipoteza porneste de la o informare a Ministerului Agriculturii potrivit careia „UCCG Moldova 1 Iasi a realizat activitati de combatere a caderilor de grindina la nivelul judetului Iasi in intervalul 15.47-16.38 cand s-au lansat rachete antigrindina din 4 Punctele de Lansare (Maxut-Deleni, Valea Racului, Ruginoasa si Hodora)“. Cu toate acestea, comunicatul face referire la activitati petrecute pe data de 31 mai, nu pe 1 iunie, cand a fost auzita bubuitura. In plus, atat oficialii Centrului Antigrindina din zona, cat si omologii lor din Republica Moldova au declarat ca „Nu a fost efectuata nicio operatiune pe 1 iunie. Si chiar daca ar fi fost nu ar fi produs acest zgomot”. Pe de alta parte, doua evenimente cu „simptome” identice, neelucidate printr-o explicatie oficiala, s-au petrecut recent in orasul Calarasi. La fel ca si in Iasi, locuitorii orasului din Baragan s-au ingrozit pe data de 20 aprilie de o bubuitura puternica auzita pe tot curprinsul orasului in jurul orei 14.00. La fel ca si la Iasi, oficialii nu au putut explica in niciun fel sursa zgomotului. Chiar si sefii unui poligon din apropierea orasului au spus ca orice aplicatii ar fi facut nu ar fi putut produce vibratii de o asemenea intensitate. O a doua bubuitura identica s-a auzit tot la Calarasi pe data de 16 mai. Nici in al doilea caz nimeni nu a putut oferi o explicatie coerenta. Relateaza adevarul.ro

 

Reamintim ca in anul 2006, tot cam in aceasi perioada a anului, pe 21 aprilie, a fost auzita o bubuitura asemanatoare, de aceasta data in judetul Bacau. La acea data presa relata ca zeci de mii de oameni, aflati pe o arie de cateva sute de kilometri patrati, au auzit o bubuitura extrem de puternica. Centrul exploziei pare sa fi fost in zona Comanesti, acolo unde s-a zguduit pamantul si au zanganit ferestrele. romania-orase-hartaZgomotul a fost auzit pana in municipiul Bacau, la 50 de kilometri departare, dar si in judetele Neamt si Covasna, dupa cum sustin unele surse. Bubuitura a panicat foarte multa lume de pe Valea Trotusului.

Cei mai multi martori au descris zgomotul ca pe unul neobisnuit, care venea de sus. “Casa mea s-a zguduit din temelii. A fost o bubuitura puternica, urmata de o alta, in descrestere, ca un fasait”, spunea un localnic din Asau, in 2006.
Ciudat este faptul ca aceste zgomote eztrem de puternice au fost auzite doar in partea de est a tarii, Iasi, Bacau , Calarasi, si cam in aceasi perioada a anului. Tot mai multi cred ca bubuiturile sunt rezultatul unor experimente militare secrete, sau chiar un fenomen natural inca necunoscut, avand in vedere ca ele au fost semnalate doar intr-o anumita perioada a anului.
loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close