teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Secretul piramidelor din China

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este secretul-piramidelor-din-china-1024x576.jpgSecretul piramidelor chinezesti. Piramidele din China sunt interzise publicului si se crede ca astfel guvernul vrea sa pastreze intact un secret, vechi de mii de ani. Desi nu sunt la fel de bine cunoscute ca cele din Egipt, piramidele din China sunt la fel de impozante si marete. Folosite drept morminte funerare pentru dinastiile antice, piramidele au fost mai putin mediatizate de-a lungul timpului. Cele mai multe piramide se afla în China Centrala, iar unele dintre ele au devenit importante atractii turistice. La fel de inalte ca cele din Egipt, piramidele chinezesti seamana mai mult cu cele din Mexic pentru ca au varful plat. De-a lungul timpului au fost acoperite cu noroi fapt pentru care iarba a crescut pe ele. De asemenea piramidele din China sunt in legatura directa cu anumite constelatii, asa cum au anticipat si arheologii. De asemenea exista foarte multe similitudini intre aceste constructii si cele din Egipt sau Mexic. Se pare că sunt ridicate dupa aceeasi metoda si au fost folosite pentru a fi ingropati conducatorii imperiului chinez .

Circula o legenda care sustine ca piramidele au fost construite de o civilizatie extraterestra acum mai bine de 5000 de ani. Mitologia chinezeasca indica cum ca omul, inca din cele mai vechi timpuri, a avut contact cu civilizatii extraterestre, considerandu-le zeitati.
Aceste piramide au fost evidentiate si prin imaginile din satelit si ele dateaza din perioade atat de indepartate, incat istoria Chinei nu mai are referiri consemnate despre acestea. Aproximativ 38 de piramide se afla la 25-35 km nord-vest de Xi’an, pe Campiile Qin Chuan din Provincia Shaanxi.

Primele mentiuni despre Piramida Alba au aparut in Occident in anii ’40, atunci cand pilotul britanic James Gausmann a relatat prezenta probabila a acesteia langa orasul Xi’an. Accesul arheologilor occidentali a fost restrictionat pentru o mare perioadă de timp, dar atunci cand restrictiile au fost ridicate, acestia au scos la iveala numeroase alte monumente antice.
Cu toate acestea, atunci, dar si acum a existat intrebarea esentiala. Cine a construit piramidele din China? Nu se poate raspunde cu exactitate, dar este limpede ca ele au aceeasi istorie cu cele din Egipt.

 

Sursa: efemeride.ro

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close