teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Cazul Balea Lac 1978

Cazul Balea Lac, asa cum este el cunoscut in fenomenul OZN, reprezinta unul dintre cele mai socante cazuri de intalnire de grad III de pe teritoriul Romaniei si in mod cert cea mai cunoscuta dintre acestea.  In noptile zilelor de 23,24 si 25 septembrie 1978 mai multi soldati au raportat ca au fost vizitati de fiinte stranii, desprinse parca din alte lumi. Intreaga poveste a început la ora 24.00 a zilei de 23 septembrie cand doi tehnicieni de la statia telefericului au zarit pe cerul senin o lumina impresionant de mare. Initial au crezut ca este vorba despre o iluzie, sau chiar despre lumina unei lanterne, dar era atat de mare, puternica si de culoare roz aprins, incat nu putea fi asemanata cu nimic. Conform relatarilor celor doi, lumina se afla la circa 10 metri de geamul cabanei lor si se misca haotic in toate partile. Inginerii au realizat ca este vorba despre un fenomen straniu, care este de origine extraterestra.

Aproximativ la aceeasi ora, fruntasul Ioan Dorr a iesit din dormitorul cabanei militare pentru a bea apa. In drumul sau spre robinetul aflat la coltul cladirii, luminat de un bec aflat deasupra usii, a zarit, de la 6-8 metri, o silueta intunecata, nemiscata, apreciata a fi de 1,90-2,00 metri. Pentru ca sa alunge orice teama soldatul a somat creatura, dar aceasta nu a schitat niciun gest. Pentru ca era obosit, fruntasul s-a intors in patul sau si si-a continuat somnul. In seara urmatoare, in jurul orei 21,45, soldatul Ioan Dorr isi anunta colegii ca in fata cabanei, pe o movila se afla o creatura ciudata. Soldatii incearca s-o alunge aruncand cu pietre dar umanoidul ii ignora pur si simplu. Apoi soldatii se inarmeaza cu bate si se indreapta spre ea pentru a o lovi. Extraterestrul scoate un tipat parca de tigru si in acest fel ii paralizeaza pe soldati pentru cateva momente. In acest timp, creatura incepe sa se deplaseze, mersul acesteia fiind comparat de soldati cu unul al unui om care merge pe apa.

Militarii s-au baricadat intr-una dintre camere. Peste circa o ora si jumatate, au auzit cum cineva zgaria obloanele de la fereastra. Doi martori declara ca au auzit o voce groasa care aparent a pronuntat cuvintele „sergend… sergend…”. A doua zi au observat ca obloanele erau zgariate de numeroase linii paralele. Militarii au fost atat de speriati incat nu au mai vrut sa stea la cabana cu pricina si au coborat de pe munte. In noaptea de 26 septembrie eu au remarcat pe cer patru lumini, nu mai mari de dimensiunea unui ou, care se roteau in cerc. Conform expertizelor realizate, militarii au suferit un soc impresionant in urma acestor experiente refuzand sa-si mai continue misiunea la Balea Lac. Evenimentul a fost tinut la secret pentru ca securitatea nu dorea ca oamenii sa se sperie din pricina unui eveniment paranormal. Multi ani mai tarziu, povestea s-a aflat si chiar si in ziua de astazi pune pe ganduri pana si pe cei mai mari ufologi din intreaga lume.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close