teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Florin Chilian: „Incendiul de la Colectiv, executat la ordinul lui Klaus Iohannis”

iohannis colectivDupa aparitia in presa a unor stenograme din dosarul colonelului STS, Stefan Enache, care arata ca incendiul de la clubul Colectiv a fost provocat intentionat, ( vezi: Colonel STS, focul de la Colectiv a fost pus !), cunoscutul interpret Florin Chilian, a lansat, pe blogul personal, un atac foarte dur, la adresa presedintelui Romaniei Klaus Iohannis.Va prezint mai jos fragmente din textul publicat de Florin Chilian, textul integral pe chilian.ro 
„‘A trebuit sa moara oameni ca sa schimbam Guvernul asta” a spus Klaus Iohannis pe 1 noiembrie 2015. In limba romana ce a spus Iohannis inseamna ca pentru a schimba Guvernul Ponta, el Iohannis a trebuit sa apeleze la o varianta de a provoca demisia lui Ponta, varianta pregatita de multa vreme: Sa ucida tineri si copii. Sa ordone uciderea unor oameni nevinovati.
Conform dictionarului explicativ al limbii romane acest verb, ‘A trebui’ este un imperativ care nu inseamna nimic altceva decat: A TREBUÍ pers. 3 trébuie intranz. 1) (despre persoane, lucruri) A avea ca necesitate; a-i fi necesar. 2) A constitui o necesitate. ◊ Cum trebuie cum se cuvine; cum se cade; bine. 3) A fi dator; a avea obligația…
Adevarul este mereu ascuns chiar in fata ochilor nostri. In lumina noilor marturii ale ofiterului activ, colonel Stefan Enache în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Ciolos, Klaus Iohannis trebuie anchetat pentru crima!
Ce a spus Victor Ponta se adevereste pana la ultima nuanta! ‘Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred ca merita să tii de o funcție calcand peste cadavre. Altii au considerat ca merita acest lucru’ – Victor Ponta 22 decembrie 2015.

Multe, prea multe marturii indica faptul ca acolo, la Colectiv a fost o mana criminala, pentru a ne mai Florin chilianputea preface ca nici macar acum in ceasul al 12-lea nu vedem adevarul si nu intelegem ce s-a petrecut acolo la Colectiv de fapt. (…) Doar ca acest atac terorist a fost planuit de catre serviciile secrete romanesti, SRI, SIE si executat la ordinul si sub supravegherea Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis…Asta a insemnat acel ‘A trebuit sa moara oameni!‘ Iohannis, cele 63 de morminte si sutele de raniti sunt opera ta si rezultatul direct al ordinului pe care tu l-ai dat pentru ca sa cada Guvernul Ponta si pentru ca tu sa ai Guvernul tau! Nu, nu mai am nici un fel de dubiu! Tu Iohannis esti vinovatul principal! Ar trebui sa fi anchetet, judecat si condamnat pentru crima, pentru genocid si inpuscat ca Ceausescu la Targoviste”, este concluzia şocantă a lui Florin Chilian.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close