teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

OZN prezent in pictura unei biserici din Sighisoara

un-ozn-gigantic-pictat-intr-o-biserica-veche-din-romaniaDupa cum ati putut citi in articolul precedent – Aparitii OZN in picture medievale-, exista numeroase relatari, ale unor aparitii cel putin bizarre pentru epoca respectiva.
Astfel de consemnari exista si pe teritoriul Romaniei, iara cel mai elocvent caz de acest fel il reprezinta o pictura murala din interiorul bisericii Manastirii din Sighisoara, descoperita recent de catre o organizatie din Israel care se ocupa de cercetare in domeniul fenomenelor extraterestre .
Gilli Schechter si Hannan Sabat, din cadrul Organizatiei de Cercetare a Fenomenelor Extratereste si a OZN-urilor din Israel (EURA), sustin ca au primit imaginea cu pictura de la o anume Catalina Borta.
Borta ar fi facut fotografia in timpul unei vizite particulare la Biserica Manastirii din Sighisoara. In imagine se poate vedea un obiect in forma de disc, care scoate fum si planeaza deasupra unei cladiri.

Sub imagine sta inscriptionat si un mesaj in limba germana, care spune: „Israel, pune-ti speranta in Dumnezeu”.
Specialistii EURA sustin ca vechimea picturii este greu de stabilit, avand in vedere ca manastirea a fost cladita in secolul al XIV-lea, dupa care a fost distrusa si reconstruita

jetonul francez

Jetonul francez

in secolul al XVII-lea. Totusi, cercetatorii estimeaza ca fresca ar fi fost realizata dupa 1523, data la care Biblia a fost tradusa si in limba germana.
Un lucru si mai bizar, il reprezinta forma asa zisului OZN, ce pare ca nu este singulara in epoca.
Acelasi tip de farfurie zburatoare a fost descris si pe celebrul “jeton francez”, OZN carte sec IVun obiect ce dateaza din secolul XVII, dar si intr-o ilustratie din cartea “Prodigiorum liber“, a istoricului si scriitorului Julio Obsequens, despre care se crede ca ar fi trait la mijlocul secolul al patrulea.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close