teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Profetia de la Muntele Athos

Profetia de la Muntele Athos este o profetie inspaimantatoare,despre schimbarea oamenilor,  recunoscuta ca fiind a Sfantului Nil, un ascet din Muntele Athos, care a trait cu 600 de ani in urma, pe la 1400, ne povesteste despre venirea lui Antihrist si despre oamenii care vor trai in ultimele zile. In jurul anului 1900 lumea va incepe sa fie de nerecunoscut. Cand se va apropia venirea lui Antihrist, mintea omului va fi in intuneric, din cauza patimilor trupesti, si atat necuviinta, cat si nelegiuirea vor creste. Atunci nu vom mai recunoaste lumea. Infatisarea oamenilor se va schimba si nu vei fi in stare sa deosebesti o femeie de un barbat, din cauza modului rusinos de a se imbraca si din cauza parului. Oamenii vor fi inselati de Antihrist si ei vor fi mai rai decat animalele salbatice. Parintii si batranii nu vor mai fi respectati, iar dragostea va dispare.

Conducatorii crestinilor, arhiereii si preotii, vor fi oameni increzuti, numai cu cateva exceptii, cu totul necunoscatori a ceea ce este bine si ce este rau, si astfel toata Traditia Bisericii si a crestinilor se va schimba. Printre oameni nu va mai fi evlavie, ci va domina imoralitatea. Minciunile si dragostea de bani va creste pentru cei mai multi, precum si supararea la cei ce aduna bogatie. Prostitutia, adulterul, pacatele homosexuale, hotiile si crimele vor ajunge la cel mai inalt nivel. Omul va fi lipsit de harul lui Dumnezeu primit la Botez si-si va pierde mustrarea de constiinta. Nu vor mai fi conducatori evlaviosi ai Bisericii si cat de trist va fi pentru crestinii care vor trai in acel timp, care-si vor pierde credinta complet, pentru ca nu va mai fi nimeni care sa-i indrume. Atunci ei vor pleca din lume spre locurile sfinte, ca sa caute mangaiere duhovniceasca pentru durerile lor, si peste tot vor fi numai greutati si neplaceri.

Si toate aceste lucruri se vor intampla pentru ca Antihrist va controla intreaga lume, dand semne false ca sa-i insele pe toti. Satana va da o anume intelepciune pervertita pentru inventia lucrurilor, incat oamenii vor fi capabili sa vorbeasca unul cu altul de la un capat al lumii la celalalt. De asemenea, oamenii vor zbura ca pasarile prin aer si vor calatori pe sub apa ca pestii. Cu aceste lucruri, oamenii vor locui in confort, fara sa-si dea seama ca Antihrist ii inseala pe ei, facandu-i sa creada ca, daca au toate cunostintele stiintifice, nu au nevoie sa creada in Dumnezeu, Cel intreit in Persoane.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close