teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Un manuscris antic descrie aparate de zbor interplanetar

Un manuscris antic descrie aparate de zbor ce pot fi capabile chiar si de zborul  interplanetar. Cele mai vechi texte indiene descriu cu lux de amanunte avioane capabile sa calatoreasc prin aer, intre tari, continente si chiar planete. Aceste texte antice descriu stiinta culturilor, care au trait pe Terra cu mii de ani in urma si pe care stiinta moderna le neaga cu vehementa. Vaimanika Sastra este un text indian, reprodus in secolul al XX-lea dupa o scriere antica. Manuscrisul este alcatuit din 3000 se subcapitole, care insumeaza 8 parti majore. Textul a fost scris de Pandit Subbaraya Shastry si descrie cu lux de amanunte avioanele Vimanas si modul acestora de functionare. Textul a fost studiat si analizat de numerosi experti, care au emis concluzii incredibile despre ceea ce s-a petrecut in trecutul indepartat pe Terra. GR Josyer, unul dintre experitii, care a analizat textul, este de parere ca avioanele antice au fost asemanatoare cu cele moderne, dar mult mai avansate din punct de vedere al tehnologiei. Motivul este unul simplu si lesne de inteles, aceste avioane erau capabile sa calatoreasca intre tari, continente, dar si intre planetele din Sistemul Solar.

Interesant este faptul ca multe studii au oferit rezultate contradictorii atunci cand au studiat fezabilitatea „masinilor de zbor vechi”. Vice-cancelarul Universitatii din Mumbai, Rajan Welukar, a declarat : „nu exista niciun motiv sa credem in ceea ce este scris in aceasta carte, dar este ceva care merita studiat”. In 1974, un studiu realizat de Institutul Indian de Stiinte din Bangalore a constatat ca aeronavele mai grele decat cele actuale, pe care Vaimanika Sastra le descrie sunt imposibil de realizat din punct de vedere aeronautic. In ciudat acestei constatari, exista numerosi oameni de stiinta si specialisti in domeniu, care sunt de parere ca aceste avioane antice sfidau legile clasice ale stiintei. Mai mult de atat, ei incurajeaza studierea acestor carti antice pentru a descoperi noi tehnologii si pentru ca omenirea sa faca un nou salt din punct de vedere tehnologic. Capitanul Anand J Bodas este citat de Oglinda din  Mumbai  sustine ca ” stiinta moderna este nestiintifica ” deoarece considera lucruri pe care nu le intelege ca fiind imposibile.

Definitia Vedica sau mai degraba cea antica spune ca un avion a fost un vehicul care calatoreste prin aer dintr-o tara intr-o alta tara, de pe un continent pe alt continent, de la o planeta la alta. In acele zile, avioanele aveau o dimensiune uriasa si se puteau misca spre stanga, spre dreapta si spre spate, spre deosebire de avioanele moderne care zboara doar in fata.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close