teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Uraganul Harvey, inceputul unei invazii extraterestre

Harvey ar fi fost provocat de forte straine, sustin ufologii. In opinia lor, acesta este un semn ca „a inceput invazia extraterestrilor”.  Ufologii anunta ca au vazut o farfurie zburatoare in preajma uraganului Harvey, uragan in urma caruia 47 de persoane si-au pierdut viata in SUA. Potrivit unor surse citate de rosbalt.ru, pe imaginile din satelit ale NASA, care arata trecerea uraganului peste statul american Texas, poate fi observat un obiect care seamana izbitor cu o farfurie zburatoare. Cativa cercetatori ai fenomenului ozn au declarat, deja, ca acesta ar putea fi un semn al invaziei extraterestre asupra Pamantului, a unei forte de origine nepamanteana. Intre timp, autoritatile locale anunta ca pentru inlaturarea consecintelor uraganului Harvey vor fi necesare cateva zeci, daca nu chiar o suta de miliarde de dolari.

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut Congresului sa aloce 7,85 miliarde de dolari pentru reconstructia in urma uraganului Harvey. Directorul pentru buget al Casei Albe, Mick Mulvaney, a aratat intr-o scrisoare catre presedintele Camerei Reprezentanţilor, Paul Ryan, ca daca Congresul nu aproba cresterea plafonului de indatorare, ar putea fi imposibil de solicitat noi fonduri pentru ajutorul in urma catastrofei. Uraganul Harvey – printre cele mai grave care au lovit SUA, din punctul de vedere al daunelor – a obligat un milion de american sa isi parăsească locuinţele. Houston, cel mai mare oras din statul Texas si al cincilea din SUA, a fost paralizat de inundatii. In Beaumont, 120.000 de locuitori au ramas fara apa potabila.

Mai jos puteti vedea filmul captat de satelitii NASA, cu presupusul OZN ce ar fi patruns in admosfera terestra in timpul uraganului Harvey.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close