teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Wikileaks !!! De ce a fost asasinat Kennedy

Wikileaks, dezvaluie o noua teorie cu privire la asasinarea presedintelui american, John Fitzgerald Kennedy, la data de 22 noiembrie 1962. Conform unor stenograme prezentate de Wikileaks, se pare ca, motivul asasinarii lui Kennedy , ar fi fost ca acesta dorea sa dezvaluie publicului larg adevarul cu privire la aparatele de zbor extraterestre care se aflau in acea perioada in custodia CIA. De-a lungul timpului s-au vehiculat numeroase teorii cu privire la asasinarea lui Kennedy si adevarul nu a fost niciodata scos la iveala. Noi documente, facute publice de Wikileaks, sugereaza ca acesta a fost asasinat in Dallas pentru ca dorea cu ardoare să le prezinte americanilor adevarul despre extraterestri. Mai mult de atat, chiar cu o saptamana sa moara, Kennedy a luat legatura cu Jesus Angleton, seful CIA divizia Contraspionaj la acea vreme, si i-a prezentat planul sau cu privire la viitor.

Presedintele american dorea sa colaboreze cu Rusia in vederea realizarii unei misiuni comune pe Luna. Aceasta misiune avea la baza deconspirarea adevarului cu ceea ce se petrece pe Luna. Este limpede faptul ca pe biroul presedintelui american au ajuns mai multe documente secrete care legau Luna de o specie extraterestra. In aceeasi vreme, se pare ca, CIA detinea in custodie mai multe OZN-uri. Acestea au fost studiate amanuntit si concluzia a fost ca specia extraterestra care le construise are o legatura cu satelitul natural al Pamantului, Luna. S-a vehiculat ideea ca fostul presedinte american ducea un razboi personal cu CIA si facand publice informatii secrete despre extraterestrii care viziteaza Terra, atunci perspectiva s-ar fi schimbat.

In urma unui interviu cu revista Second Look din 1979, Victor Marchetti, consilier al directorului CIA la acea vreme, a ridicat cateva semne de intrebare despre implicarea avuta de CIA vis-a-vis de inteligenta extraterestra si OZN-uri. Marchetti a declarat ca el crede ca teritoriul Statelor Unite a fost vizitat de fiinte extraterestre si se intreba de ce guvernul nu doreste sa recunoasca public aceaste vizite. A mai spus ca NASA detine informatii ce pot confirma aceste vizite. Potrivit opiniilor populare, subiectul OZN devenise o problema de securitate nationala dupa ce Presedintele Truman a sanctionat infiintarea unei agentii ce avea ca responsabilitate principala delegarea unor activitati speciale pentru interceptarea OZN-urilor.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close