teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Viktor Orban, si extremismul maghiar, experiment periculos in inima Europei

viktor orban new dictatorViktor Orban, si extremismul maghiar, experiment periculos in inima Europei. Viktor Orban devine din ce in ce mai carismatic, si mai popular in randul “nationalistilor” europeni ,devenind cred ca cel mai atipic si controversat lider european.
Ultimile declaratii, dar si actiunile pe care acesta le-a avut in cazul valului de refugiati, au starnit un val de simpatie pe retelele sociale din mai toata Europa, in randul populatiei cu orientare de dreapta si nu numai.
Viktor Orban, acuza politicienii europeni, ca ignora valorile crestine, traditiile nationale europene, primind extracomunitari în scop electoral.
Va redau mai jos cateva din declaratiile acestuia:

„Politicile europene nu mai au de mult timp simţul realităţii. Elitele politice europene sunt blocate în ideologii şi au cu greu vreo legătură cu realitatea”

„Majoritatea imigranţilor care sunt integraţi în Europa devin alegători de stânga. Suspectăm că asistăm la un import clandestin de alegători”

Viktor Orban Dictator 1

Viktor Orban Dictator 1

„Europa a neglijat valorile creştine şi tradiţiile naţionale. Europa a uitat cine suntem de fapt; avem nevoie de o Europă cu identitate şi stimă de sine pentru a fi din nou puternici”

„O eventuală iniţiativă în sensul construirii Statelor Unite Europene, un continent fără naţiuni, ar fi nebunească şi periculoasă. Dar să sperăm că cetăţenii europeni vor avea puterea de a se proteja şi de a proteja continentul de o asemenea tendinţă”

„Imigranţii primiţi în Europa ca forţă de muncă sunt oameni cu identităţi culturale proprii, cu probleme de coexistenţă, nu se pot adapta stilului de viaţă european. În ţările care au mari comunităţi de imigranţi s-au dezvoltat culturi paralele. Cel mai mare avantaj al Europei Centrale este că aici nu există astfel de societăţi paralele”

Orbán Dictator

Orbán Dictator

Ma intreb oare cine il sustine, de ii este permisa o astfel de pozitie, in comparatie cu liderii nostri, care cum spun ca nu mai avem nevoie de imprumut de la FMI, sunt arestati ca fiind mari corupti, si plimbati cu catuse in vazul tuturora.Cu toate ca acesta s-a confruntat inclusiv cu proteste de strada, este in continuare la putere, si parca pe zi ce trece mai puternic.
De mentionat ca si liderul grec Alexis Tsipras, a incercat sa joace tare cu UE si FMI, si a fost repede pus cu botul pe labe, chiar daca avea sprijinul Rusiei si al lui Putin.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close