teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Fenomene inexplicabile ce se petrec intre orele 3 si 4 dimineata

De-a lungul anilor, au existat mai multe rapoarte, despre anumite fenomene inexplicabile, care se petrec intre orele 3 si 4 ale diminetii. In special, aceste fapte bizare se declanseaza la ora 3:33. Multi oameni sustin ca se trezesc intre orele 3 si 4 ale diminetii, aparent fara niciun motiv. Ei mai sustin ca atunci se petrece ceva ciudat, inexplicabil si fars nicio logica clara si trec prin niste evenimente paranormale, cum ar fi paralizia in somn sau contactul cu anumite spirite. Se pare ca aceste fenomene se declanseaza cu precadere la ora 3:33, ora care este numita de ezoteristi „Ora timpului mort” .

Una dintre cele mai interesante explicasii ale acestui moment se refera la faptul ca atunci spiritele sau entitatile din alte dimensiuni pot intrepatrunde in a noastra. Ceva se intampla si entitatile pot comunica mai usor cu oamenii. Potrivit unor investigatii, cele mai multe dintre decese au loc noaptea, intre orele 03:00 si 05:00, deoarece in acest moment sistemul imunitar al organismului este mai vulnerabil. Intre aceste ore, persoanele bolnave sau batranii au predispozitie de a trece granita mortii, pentru ca organismul este foarte slabit din punct de vedere energetic.

Ezoteristii sustin ca spiritele devin mult mai active intre aceste ore. Insa momentul cu cea mai mare incarcatura mistica este ora 3:33. Inca din cele mai vechi timpuri, s-a considerat ca noaptea este cel mai bun moment pentru a invoca spiritele. De exemplu, in Evul Mediu, vrajitoarele considerau cea mai buna ora pentru orice activitate, ora 12 noaptea. Atunci cand a venit vorba despre paranormal si evenimente inexplicabile, stiinta a incercat sa ofere explicatii logice. Psihologii sustin ca este vorba despre tiparele de somn. Dupa o anumita perioada de somn este posibil sa devenim mai vulnerabili si sa ne trezim in anumite momente ale noptii mult mai usor. In acest context, ora 3 dimineata este considerata o perioada a tiparului de somn. Acesta ar fi motivul pentru care cei mai multi dintre oameni se trezesc brusc.

Psihologii si psihiatrii sugereaza ca aceasta senzatie are loc doar printr-o reprezentare a fricii noastre colective de intuneric. Se pare ca, in timpul noptii, simturile noastre sunt ascutite in cautarea unor potentiale pericole, o capacitate pe care am mostenit-o de la stramosii nostri.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close