teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Cazul Andrew Carlssin. Sustine ca a facut salturi in timp pana in 2256

Cazul Andrew Carlssin, a provocat o serie de discutii cu privire la posibilitatea calatoriiei in viitor, cand acesta a declarat presei de peste ocean in anul 2003,  ca a calatorit pana in anul 2256, unde a petrecut 2 ani din viata sa.  Povestea barbatului a inceput cand s-a trezit pe patului unui spital care parea desprins din filmele SF. Acolo a facut pentru prima data cunostinta cu viitorul, mai precis cu anul 2137. Barbatul sustine ca a fost vindecat cu ajutorul unei raze de lumina. Cu toate acestea a fost nevoit sa stea in spital circa 6 saptamani pentru alte teste suplimentare.

Viitorul pare extrem de promitator, cel putin asa reiese din declaratiile lui Carlsinn. Programele de televiziune sunt strict educationale, iar societatea viitorul pune accent pe cunoasterea extensiva. Clima se va schimba dramatic si zonele de coasta ale Americii si Europei se vor modifica pentru ca nivelul marii va creste considerabil.  De exemplu, marile lacuri din SUA vor deveni un singur lac iar Mississippi devine un canal de navigatie impresionant de mare. Sistemul de guvernare va disparea asa cum il cunoastem noi in prezent si o forma liberal a legii martiale va conduce lumea. De asemenea, Noua Ordine Mondiala va fi instaurata, iar populatia globului va fi redusă considerabil. Populatia SUA va fi undeva la maximum 50 de milioane si astfel Terra nu va mai fi atat de exploatata ca in prezent.  Dupa cele 6 saptamani petrecute in 2137, Carlssin s-a trezit brusc in 2256. Barbatul povesteste ca atunci a aflat despre Al Treilea Război Mondial, care a devastat si poluat intreaga planeta. Cu toate acestea, oamenii viitorului gasesc o modalitate de a curata Terra de toate aceste elemente nocive.

Se vor inventa orasele plutitoare si nu va mai fi nevoie de lupta pentru pamant. De asemenea, aceste orase se pot deplasa oriunde prin lume. Nu vor mai exista granite si oamenii devin o singura natiune. Barbatul a vorbit si despre contactul cu extraterestri, care a fost facut pentru prima data, dupa cum sustine barbatul, undeva la inceputul anilor 2000. Atunci omenirea a intrat in posesia tehnologiei, care ii va permite să facă saltul spre o civilizatie mai buna. Calculatoarele nu mai exista in 2256 si forma de comunicare suprema va fi telepatia. De asemenea, guvernul nu va mai exista si oamenii vor atinge un grad impresionant al constiintei. Dupa cei 2 ani petrecuti in viitor, barbatul a fost trimis acasa pentru a-si continua misiunea in timpul sau.  Aceasta poveste a fost relatata de presa americana si nimeni nu poate spune cu exactitate daca este reala sau nu. Cu toate acestea, Carlssin a castigat 350 de milioane de dolari la bursa, iar cand FBI-ul i-a investigat povestea, acesta sustine ca stia cum va evolua bursa pentru ca a petrecut mai mult timp in viitor. Barbatul a fost arestat pentru 2 saptamani si a fost eliberat pe cautiune pentru a fi judecat intr-o data viitoare. Interesant este ca suspectul de frauda a disparut ca si cum nu ar fi existat niciodata si nici pana in ziua de astazi nu a mai fost gasit.

 

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close