teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Cel de-al treilea secret de la Fatima

Cel de-al treilea secret de la Fatima reprezinta o serie de viziuni si profetii care ar fi avut loc ca urmare a aparitiei Fecioarei Maria in fata a trei tineri pastori portughezi, Lucia Santos si verisorii ei Jacinta si Francisco Marto, incepand cu data de 13 mai 1917. Cei trei copii au afirmat ca au fost vizitati de catre o presupusa Fecioara Maria de sase ori intre mai si octombrie 1917. Aparitia este acum cunoscuta sub numele de Maica Domnului de la Fatima. Fecioara i-a facut cunoscute Luciei si alte evenimente ce aveau sa se petreaca, dar interzicandu-i sa le dezvaluie inainte de 1960. Aceste profetii facute sub pecetea secretului sunt ceea ce mai tarziu a fost numit „Al treilea secret de la Fatima”. Continutul lor a ramas departe de ochii publicului timp de 83 de ani, continuand sa fie tinut ascuns de catre Vatican din motive „strategice”. De altfel, papalitatea a facut eforturi sustinute timp de 40 de ani, pentru a preveni orice posibilitate a publicului de a ajunge la informatiile scrise de maica Lucia, de la sechestrarea ei in incinta manastirii carmelite din Coimbra, Portugalia, unde si-a petrecut ultima perioadă a vietii, la suspecta sigilare a chiliei sale imediat dupa moartea acesteia. Papa Ioan al XXIII-lea a refuzat sa o intalneasca. Papa Paul al VI-lea a fost la Fatima, a vazut-o, dar a refuzat sa ii acorde o audienta, umilind-o in public cu formula: „du-te la episcopul tau!” Papa Ioan Paul I s-a intalnit cu ea de mai multe ori.

Din pacate, institutia papala a facut ca cel de-al treilea secret sa ramana secret cu orice pret. Profetiile teribile, se pare, la adresa viitorului bisericii catolice au facut ca Vaticanul, in loc sa catalizeze prevenirea nenorocirilor, prin dezvaluirea continutului profetiei, sa aiba un rol nefast, facand acest lucru mult mai dificil de realizat, paradoxal, tocmai din dorinta de a proteja, in viziunea lor, omenirea. Se stie ca Biserica, intotdeauna foarte rezervata atunci cand se pune problema sa recunoasca oficial autenticitatea unui miracol, a lasat aceasta chestiune in grija teologului spaniol J. M. Alonso. Acesta a decedat pe 12 decembrie 1981, fara sa fi facut cunoscut rezultatul lungii, minutioasei si secretei sale analize. Ce interes ar avea Biserica sa nu faca publice concluziile propriei cercetari? Astazi, se crede ca cea de-a treia profetie prezicea persecutarea Papei si distrugerea Bisericii Catolice, insa, asa cum vom vedea, Pierre Jovanovic a dus si mai departe investigatia, revelandu-ne niste informatii care ne ar putea face parul maciuca! Pe 15 octombrie 1963, un ziar din Stuttgart, Neues Europa, publica ceea ce ei considerau a fi adevaratul text al profetiei: „Si pentru Biserica va veni vremea celei mai grele incercari. Cardinali nu se vor mai intelege cu cardinali, iar episcopii nu se vor mai intelege cu episcopii. Satan se va plimba printre ei si schimbari importante se vor produce la Roma.

Ceea ce este putred va cadea si va disparea pe veci. Biserica se va intuneca, iar lumea va tremura de spaima. Aceste vremuri vor veni atunci cand niciun rege, imparat, cardinal sau episcop nu va sti, si cu toate acestea vremea va veni, caci va aduce pedeapsa, implinindu-se astfel Voia Tatalui meu“. Acestea fiind spuse, intelegem mai bine pioasa tacere a Vaticanului, in ciuda dorintei Fecioarei Maria ca aceasta profetie sa fie facuta publica dupa 1960. Papa Ioan Paul al II-lea a manifestat la inceput o mare devotiune fata de Fatima si fata de Fecioara Maria in ipostaza Sa de Maica Domnului de la Fatima. Astfel, el a propovaduit mesajul ei, care era „pocaiti-va pentru pacatele voastre si intoarceti-va la DUMNEZEU”, insa, in cele din urma el nu si-a mentinut atitudinea, sub pretextul ca mesajul secretului este foarte apocaliptic.

Textul nu a fost facut public niciodată, dar se pare ca este de o violenta extrem de greu de inteles. Numeroase voci chiar contesta ceea ce al treilea secret de la Fatima sustine pe motiv ca niciun creator nu ar putea sa-si distruga creatia intr-un asemenea mod. Textul vorbeste de numeroase semne care se vor arata inaintea nenorocirii finale. Intr-o noaptea friguroasa, probabil in miezul iernii, cu doar 10 minute inainte de miezul noptii, un cutremur major va zgudui Pamantul pret de 8 ore. Se vehiculeaza ca acesta va fi al treilea semn major al apropierii Apocalipsei. In urma acestui cutremur devastator axa planetei se va inclina si o obscuritate infricosatoare va pune stapanire asupra planetei timp de 3 zile. Totul va fi în intuneric. Atunci, o mare cruce mistica va aparea pe cer pentru a va aminti pretiosul pret pe care Iisus l-a platit pentru Dragostea sa pentru umanitate. In casa voastra, unicul lucru care ar putea sa lumineze vor fi aceste lumanari binecuvantate.

Urmatorul semn, care va declansa si Apocalipsa, va fi asasinarea unui barbat de nivel inalt. Atunci un razboi nuclear, asa cum nimeni nu isi poate imagina, se va declansa. In urma Apocalipsei, doua treimi dintre oameni vor muri in primele trei zile. Apoi lucrurile vor deveni si mai cumplite pentru ca haosul si raul sa puna stapanire pe intreaga planeta. Aceasta nebunie nu va dura la infinit, in cele din urma pacea va fi cea care va domina ceea ce va mai ramane din societate. Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate. Singura problema este ca foarte putini dintre oameni vor fi alesi pentru a relansa viata pe Terra. Acesti norocosi sunt cei care se vor lepada de viata pacatoasa pe care o duc si vor gasi drumul de intoarcere spre divinitate.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close