teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Misterul Trenului 1702

Misterul trenului 1702, incepe pe 17 februarie 1985. Acest tren marfar isi urma ruta obisnuita din Petrozavodsk spre Kostamuksha. Locomotiva era condusa de Serghei Orlov ajutat de Victor Mironov. In jurul orei 20.35, Serghei Orlov, a observat un obiect straniu in spatele copacilor, obiect rotund se misca paralel cu trenul. Nu este clar ce putea fi obiect. Sfera translucida stralucea si era de marimea unei mingi de fotbal. Cateva minute mai tarziu, sfera de lumina si-a schimbat brusc directia de mers si a ajuns cu 30-50 m in fata locomotivei. Mecanicul a incercat sa opreasca trenul dar obiectul a continuat sa pluteasca inainte, plutind deasupra solului, “tragand” convoiul de vagoane si locomotiva care avea motorul oprit si sistemul de franare pornit. Mecanicul de locomotiva si partenerul se simteau ca si cum erau hipnotizati si se uitau la obiectul misterios. Mai tarziu, au spus la ancheta, ca obiectul avea o forma geometrica regulata, de aproximativ patru metri in diametru. Trenul se apropia de statia Peski Novye. Serghei Orlov a pornit statia radio si a incercat sa ia legatura cu Centrul. El a facut incercari disperate pentru a explica ce s-a intamplat cu trenul, unei persoane care era de serviciu.

Femeia care era de tura a fost surprinsa sa vada un obiect ce vibra, urmat de o sfera luminoasa si apoi de tenul 1702. Chiar inainte de statie, sfera de lumina s-a departat de locomotiva si a trecut pe langa cladirea garii. Alexei Popov care a cercetat evenimentul a spus ca mecanicul de locomotiva si partenerul sau nu au putut vedea OZN-ul din cauza luminii emanate de sfera. Imediat ce “lumina” s-a distantat, viteza trenului s-a injumatatit. Schimbarea de viteza a produs un soc si barbatii s-au lovit de parbriz insa nu au suferit leziuni. Sfera s-a intors si locomotiva a prins din nou viteza.

Convoiul a reusit sa opreasca in gara Zastava. sfera luminoasa a disparut in spatele copacilor. Mecanicul a coborat sa verifice rotile si a simtit o forta stranie care il impingea catre locomotiva.La inceput nu s-a putut misca iar cand presiunea necunoscuta “a slabit stransoarea”, barbatul s-a intors speriat in cabina. Incidentul a durat 1 ora si 20 de minute. Cei implicati in eveniment au avut nevoie de recuperare dupa socul produs de intalnirea cu OZN-ul. Sfera de lumina a fost observata in statia Kutizhma, inainte de sosirea trenului 1702. Desi povestea este greu de crezut, au existat mai multi martori ai evenimentului. Numarul de rapoarte despre OZN-uri este enorm in Rusia. 9% din populatia Rusiei a fost martora la intalniri OZN si 56% cred ca ele exista.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close