teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Celebrele profetii ale lui Michael McClellan despre 2016

Profetii despre 2016.profetii 2016
Cum internetul abunda de nenumarate profetii despre anul in care abia am intrat, m-am gandit sa scriu si eu o compilatie a celor mai uimitoare dintre acestea.
Michael McClellan, este unul dintre cei mai excentrici autori de idei profetice, el a adunat din intreaga lume informatii de la diversi asa zisi profeti, actuali, dar si mai celebrii din istorie,  si a intocmit o lista cu profetiile evenimentelor majore ce vor urma sa se intample in anul 2016.
Pentru luna ianuarie, s-a axat pe profetia lui Edgar Cayce, si a prezis un cutremur in Japonia, undeva in jurul valorii de 7 grade richter, lucru perfect realizabil tinand cont ca astfel de cutremure sunt fregvente in zona.

regina elisabeta si printul charls
Pentru inceputul de an este prezisa moartea celebrei Britney Spears, care ar urma sa moara in data de 11 februarie, iar in martie regina Elisabeta a Marii Britanii va murii in somn, urmand la tron fiul acesteia Charls.
In luna mai va veni la putere un anume Chyren Selin, despre care Nostradamus spune ca va fi primul rege al Europei.
In august, McClellan spune ca Terra va fi lovita de un meteorit, dar nu de mari dimensiuni, iar vulcanul italian Vezuviu v-a erupe violent incat mii de oameni vor pieri.
Alte profetii fatidice pentru 2016 spun ca Papa Francisc va fi ucis in timp ce acesta se va rug ape un munte, si se pare ca el va fi ultimul papa din istorie,( vezi si : Profetia lui Malachie, Francisc ultimul Papa).
Madona ar urma sa se sinucida, dupa modelul Elvis si Michael Jackson.
Vor fi proteste massive impotriva terorismului, in special in Franta si Gremania, unde vor fi arse multe moschei. In Madrid v-a avea loc un mare atentat terorist, in luna septembrie.
Marea Britanie v-a iesi din Uniunea Europeana, si odata cu aceasta UE este in pericol de destramare.
Hillary Clinton va fi aleasa presedinte al Statelor Unite, iar statele Alabama, Arkansas si Mississipi isi vor cere autonomia.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close