teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Fata Padurii, misterioasa creatura de 3 metri inaltime ce se ascunde in padurile Romaniei

Fata Padurii, dupa spusele martorilor este o creatura nepamanteana cu par balai si ochi albastri ce se ascunde in padurile dese din Maramures. Localnicii spun ca se tem de ea si ca, aceasta creatura misterioasa, inalta de trei metri si jumatate, mananca roadele pomilor si rapeste copii satenilor. Se spune ca acum multi ani, o fata foarte frumoasa s-a ratacit in padure. Aprope toata noaptea a incercat sa gaseasca o modalitate sa se intoarca acasa, dar se afunda tot mai mult in padure . Dupa un timp , un barbat i-a iesit in cale si i-a spus ca o va ajuta sa ajunga acasa. In schimb insa acesta a dus-o si mai adanc in padure, pana la o casuta de piatra. A bagat-o inauntru , a spus niste incantatii si a transformat-o din fata frumoasa care era in intr-o persoana groteasca, luandu-i si mintile. A dezbracat-o si a usuit-o in padure. Asa s-a nascut FATA PADURII ! Ea bantuie padurile din Maramuresul Istoric , inca de pe atunci!!!!A fost vazuta de localnici atat noaptea , cat si ziua in zone linistite.

De aproape patru decenii, un localnic, morosanul Ioan Bizeu este intr-o continua cautare de sine. Pe cand avea doar sase ani, o intamplare fascinanta avea sa-i marcheze existenta. Era in livada unui vecin cand a auzit pe cineva cantantand ingereste. „Erau niste copii, de o varsta apropiata cu mine. Baietii aveau parul mai alburiu, iar fata il avea mai galbui. M-a observat fata repede si a venit la mine si m-a zgariat. Pur si simplu dadea sa imi scoata ochii”, povesteste Ioan Bizeu.

Si a venit repede un baiat si a pus mana pe ea si nu a lasat-o. I-a spus bland: nu vezi ca, copilul acesta seamana cu noi? De ce vrei sa ii faci rau?
– In ce limba?
– Eu as numi-o sa gasim cuvantul potrivit, o limba a ingerilor.
– Dar ati inteles-o?
– Am inteles-o perfect, desi nu era limba mea”

„Inaltimea ei era undeva peste 3 metri. Avea niste ochi frumosi, albastri, si o privire ca de inger. Mi-am dat seama ca e ceva nepamantean”, a mai spus Ioan Bizeu.

„Fata padurii seamana cu acei inalti blonzi, aduc exact cu ingerii din Biblie”, a comentat si ufologul Dan Farcas.

„As pleca oricand cu ea. Din ce cauza? Pentru ca stiu ca de acolo pot sa ma intorc oricand vreau intr-o plenitudine desavarsita, dar pesemne ca eu sunt mult prea mic si neinsemnat sa pot pleca incolo”, a mai spus Ioan Bizeu.

In folclorul Maramuresean, Fata Padurii este un spirit de femeie chinuit, razbunator ce bantuie padurile noaptea si care produce foarte mult rau atat fizic cat si psihic, in special barbatilor. Se spune ca are abilitatea de a se metamorfoza , asa ca uneori apare ca o femeie cu parul lung pana in pamant incredibil de frumoasa ori ca o femeie grotesc de urata. Deasemenea are puterea de a instiga codrul, producand sunete extrem de ciudate, uneori se aud chiuituri, rasete, alteori plansete din inima padurii.

Aceasta poveste interesanta a aparut chiar pe postul national de televiziune Pro Tv. Vezi video:

 

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close