teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Misterul barbatului dintr-un univers paralel, ce a aterizat in Tokyo

Calator univers paralel TokyoMisterul barbatului dintr-un univers paralel, ce a aterizat in Tokyo. Existenta universurilor paralele a fost demonstrate stintific de catre fizicieni. Dar chiar aceste universuri exista, se poate calatorii dintr-un univers in altul, ca in celebrul serial de televiziune din anii 90, Sliders ( Calatorii in lumi paralele) ? De-a lungul istoriei au fost semnalate mai multe cazuri ale unor indivizi ce sustineau ca provin din alta realitate si ca locul lor nu este in universal nostru.
Un astfel de caz este cel al unui barbat care in 1954 a aterizat pe aeroportul din Tokyo, Japonia, iar la oficiul vamal a prezentat un pasaport dintr-o tara inexistenta. Omul a fost foarte furios cand oficialii vamali l-au retinut pentru cercetari. Cu toate ca pasaportul parea unul valabil avand mai multe elemente de siguranta si  avea aplicate diverse vize pe el, din alte tari,si chiar vize din Japonia.

Problema era ca tara emitenta nu  a existat niciodata.Omul din Taured
Revoltat omul, ce se afla intr-o camera de securitate in incinta aeroportului, a declarat ca tara sa se gaseste in Europa si ca exista de aproape 1000 de ani, el fiind un om de afaceri ce calatoreste mult si nu a mai intalnit asemenea probleme pana acum. In apararea sa, el a prezentat un permis de conducere, eliberat tot de aceasi tara inexistenta, dar si diverse valute europene, ce le avea in posesie . Autoritatile japoneze, i-au adus o harta a Europei si l-au rugat sa arate pe aceasta unde se afla tara din care provine. Acesta a avut un soc cand a realizat ca tara sa nu exista pe harta, el crezand ca este victima unei farse. Totusi a precizat ca tara sa se afla in zona muntilor Pirinei, si s-ar numi Taured.
Dupa mai multe ore de cercetari, barbatul a fost condus la un hotel pentru ca acesta sa se odihneasca.
A doua zi dimineata, misteriosul barbat disparuse, cu toate ca la usa camerei sale, ce se afla la etajul 15, exista paza. Autoritatile japoneze l-au dat in urmarire dar fara nici un rezultat, omul nu a mai fost vazut niciodata.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close