teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Clarvazator descrie viata pe Marte la solicitarea CIA

Un clarvazator a descris viata pe Marte la solicitarea CIA. Dupa ce proiectul Apollo a fost abandonat de NASA, fara prea multe explicatii, planeta Marte a devenit telul suprem. In 45 de ani, pe Marte au fost trimisi sapte roboti. Doi dintre ei emit non-stop. Este vorba despre Opportunity si Curiosity. Unul dintre consilierii fostului presedinte Barack Obama a declarat ca este timpul sa spunem adevarul despre Marte, despre fenomenele bizare care se petrec acolo. Fenomenele extraterestre sunt observate nu numai de pe Pamant. Astronautii care au calatorit in spatiu au relatat despre astfel de fenomene. In ultimii ani, roverele NASA au captat imagini cu structuri misterioase de pe suprafata martiana. Pe de alta parte, NASA face eforturi pentru a le tine departe de ochii curiosilor.

In ianuarie 2017, CIA a declasificat 13 milioane de documente. Pe langa actiunile clasice de spionaj, multe dintre documente se refera la fenomene extraterestre. In 22 mai 1984, CIA a desfasurat o operatiune inedita. Cu ajutorul unui clarvazator a incercat sa afle cum arata suprafata martiana acum un milion de ani. Potrivit raportului, clarvazatorul a primit un plic in care era scris, planeta Marte, acum un milion de ani. CIA era interesata de o anumita zona a planetei. Clarvazatorul a descris existenta unei structuri piramidale de culoarea ocrului si producerea unei furtuni de nisip. El sustinea existenta unor probleme geologice majore. Clarvazatorul a sustinut existenta unor apeducte si a unui obelisc.

Despre orizont spunea ca este diferit, in ceata si foarte departat. Explorand piramida el a vazut mai multe camere goale, lipsite de ornamente, pregatite pentru hibernare. Locuitorii de pe Marte erau subtiri si inalti, imbracati in haine ciudate. In anul 2012, astronomi independenti au observat producerea unui fenomen neobisnuit. Timp de 10 zile, o anumita zona a planetei a fost acoperita de un nor gros, o perdea de fum care se ridica pana la 250 kilometri fata de solul martian. Agentia Spatiala Europeana a dat publicitatii aceste imagini. Norul era stralucitor, ceea ce i-a facut pe specialisti sa concluzioneze ca este format din gheata carbonica sau praf. Cercetatorul Bruce Jakosky declara ca nu-si poate explica faptul ca materia poate ajunge la asemenea inaltimi si poate rezista compact timp de 10 zile.

Sursa: Efemeride

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close