teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

The Simpsons a prezis inca din 2000, alegerea lui Trump

simpson trumpAlegerea lui Donald Trump presedinte al Statelor Unite ale Americii a fost prezisa de serialul de televiziune ”The Simpsons” in urma cu 16 ani, in episodul ”Bart to the Future” din cel de-al 11-lea sezon al show-ului, potrivit deadline.com. In acel episod, personajul Bart Simpson are o viziune despre un viitor in care, peste 30 de ani, sora lui, Lisa, este aleasa presedinte, preluand conducerea SUA dupa un mandat dezastruos al predecesorului ei, Donald Trump. Tot legata de Donalt Trump, in acelasi an 2000, intr-u episod The simpsons, apare o scena in care Trump coboara pe niste scari rulante, langa aceste scari este adunat un grup de sustinatori pe ale caror pancarde este scris mesajul VOTEAZA. In timp ce Trump coboara una dintre pancarde cade. In anul 2015 aceasta scena a avut loc in realitate, fiind trasa la indigo cu scena din episodul din anul 2000. mai jos puteti vedeaaceste imagini.

”The Simpsons” prezinta aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americana – Homer, Lisa, Bart si Lisa Simpson. ”The Simpsons” ironizeaza aproape tot ce tine de cultura populara americana, majoritatea personajelor fiind stereotipuri.

Nu ar fi prima data cand celebrul serial american de animatie face preziceri exacte, aproape la fotografie, legate de viitor. In timpul diverselor episoade, apar anumite scene care la momentul difuzarii episodului nu pare a avea vre-o insemnatate, ci peste un numar de ani aceste scene se transpun in realitate.

Una dintre cele mai fabuloase este momentul in care Bart simpson-1Simson scrie pe o tabla o formula matematica. La prima vedere, aceasta pare fi o succesiune de cifre si semne matematice. Dar nu este chiar asa.
Cercetatorii care au scris formula bosonului Gibbs, denumita si „Particula lui Dumnezeu”, au gasit-o asemanatoare cu cea scrisa de personajul de desene animate, intr-un episod din anul 1998. Chiar daca formula si particula respectica au fost gasite in 2012, prin acceleratorul de particule de la Geneva.

De asemenea in alt episod al serialului, din anul 2001, intr-un moment in care actiunea se desfasoara intr-o tara din Orientul Mijlociu, pe o masina de teren apare un steag asemanator cu steagul rebelilor din Siria. Curiozitatea internautilor a aparut in momentul in care ausimpson-4 descoperit faptul ca steagul rebelilor a fost pus oficial dupa ce a avut loc Pramavara Araba, in anul 2010.

Tot in The Simpsons, sunt prezise si atentatele de la 11 septembrie, predictie facuta intr-un episod din anul 1997, cand pe coperta unei reviste apare mentionat mesajup 9/11, mesaj format din cifra 9, care este pretul revistei  iar 11 este reprezentat de catre turnurile gemene.

 

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close