teoriisecrete.ro Web analytics

... ...

Thor, extraterestrul ce a lucrat pentru guvernul SUA

Valiant Thor, posibil extraterestru ce a lucrat pentru guvernul SUA. Povestea incepe in 1995 cand, Phil Schneider, un geolog si inginer care a avut nivelul 1 de securitate in proiectele guvernamentale secrete americane, a fost numit cel mai mare deconspirator al extraterestrilor. De-a lungul timpului, a starnit numeroase controverse cu privire la declaratiile sale, in speta povestea unei persoane bizare pe nume Valiant Thor. In prima faza, Valiant Thor ar fi fost o persoana ca oricare alta, doar ca poseda numeroase caracteristici fiziologice diferite fata de orice fiinta umana. Schneider a povestit ca acesta ar fi fost de fapt un extraterestru, venit de pe Venus, care a muncit pentru guvernul american pana la sfarsitul anilor ’50. Imediat dupa ce si-a incheiat misiunea, extraterestrul blond s-a intors pe nava sa si nu a mai fost vazut niciodata.

Schneider a aratat o imagine cu Valiant Thor in timpul unei prelegeri de la o expozitie din 1995. Fotografia fusese realizata in 1943. Schneider a afirmat faptul ca extraterestrul lucrase pentru armata americana din 1937. Conform descrierii lui Schneider, Thor avea sase degete la o mana, un plaman urias, o inima supradimensionata, un IQ de 1200, ceea ce il facea capabil sa vorbeasca peste 100 de limbi si varsta de aproximativ 500 de ani. Extraterestrul de pe Venus a avut mai multe intalniri cu presedintii americani din acea perioadă, Dwight Eisenhower si Richard Nixon.

Thor i-a comunicat presedintelui american ca omenirea trebuie sa-si schimbe optica cu privire la razboi si ca politica bazata pe violenta va produce in viitor un dezechilibru global, care va pune intreaga civilizatie in pericol. Val Thor a ramas pe Pamant pana la 16 martie 1960 , si apoi a debarcat pe planeta sa de origine Venus . El a indicat ca rasa lui de oameni au trait si locuit in subteran si ca multe din planetele universului sustin viata in acelasi mod . El a mentionat , de asemenea, valuri de ,,straini” care ar ateriza in jurul lumii pentru a ajuta in problemele aparent insurmontabile ale Pamantului . A afirmat ca un grup dintr-un sistem planetar de la mare distanta ar veni sa dea ajutor si informatii pentru a ajuta la progresul Pamantului. De asemenea, extraterestrul a vorbit si despre prezenta lui Iisus pe Terra. Acest eveniment a fost unul extrem de important si conform celor spuse de strainul de pe Venus, oamenii trebuie sa se simta mandri pentru ca au fost vizitati de un asemenea sfant. Thor a parasit Pamantul in dimineata zilei de 16 martie 1960, decoland din Alexandria, statul Virginia, intr-o nava spatiala. Straniu este faptul ca la doar cateva luni dupa ce a relatata aceasta intamplare bizara, Schneider a fost gasit mort in apartamentul sau la 17 ianuarie 1996, in conditii suspecte. Multi cred ca a fost ucis, desi moartea sa a fost calificata drept suicid.

loading...

Doneaza pentru a sustine proiectul TeoriiSecrete

Choose currency

Enter amount

De asemenea, ai putea dori...

Close